Beoordelingen van Hasret Groningen

Recente recensies

4.0
EC
18 oktober 2021

Snel bezorgd, smakelijk en een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
17 oktober 2021

In de opmerkingen gevraagd om pepers op de pizza maar dit niet gekregen. Scherpe saus gevraagd niet gekregen. Patat van kapsalon niet doorgebakken. Ga hier niet weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fabian
10 oktober 2021

Eten was helaas deze keer niet goed…. Patat was niet lekker in de kapsalon te kort gebakken te rauw te slap….. En hier hadden we 3 van…… Kipnuggets waren perfect!

Gaia
4 oktober 2021

Ik had bezorgtijd om 18:00 gedaan. Omdat ik nog dingen moest doen. Helaas werd het eten al om 16:50 bezorgd

Petra
4 oktober 2021

WEER opmerkingen niet gelezen.. Bezorger was er snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
3 oktober 2021

2,5 uur gewacht op het eten, extra vlees besteld maar was niet te merken. Koud, slap en niet te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvanka
3 oktober 2021
Sanne
3 oktober 2021

Four cheeses. Zoals altijd geweldig! Totaal-niet-ernstige verbeterpunten: -Geschatte bezorgtijd op de site klopte niet (kwam eerder!). -Had gevraagd saus achterwege te laten, toch saus. Altijd saus. Niet erg, alleen raadselachtig. (Wie doet er saus op een pizza?)

Blondie
2 oktober 2021

Eten kwam een uur later dan gezegd, eten was verder prima!

Simon
17 september 2021

Super snel geleverd (15 minuten) en lekker grote portie!

Ss
15 september 2021

Was mooi snel eten smaakte top!

M.huizenga
15 september 2021

Lekker eten , alleen jammer dat dat ondanks de porties groot zijn het vlees toch wat karig is.

RJ
11 september 2021
N
5 september 2021

Snel, warm en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tammy
1 september 2021

De reden dat ik eten bestel is omdat ik zelf geen zin heb om de deur uit te gaan. Een telefoontje van de bezorger dat zijn scooter stuk is en of ik m’n bestelling bij de portiek dien op te halen, ervaar ik dan ook als zeer vervelend, wanneer ik reeds m’n pyjama aanheb. Daarnaast is dit de tweede keer dat ik extra saus bestel en er slechts eentje ontvang. Vind het niet prettig meer te betalen en vervolgens geen volledige bestelling te ontvangen.

Martijn
29 augustus 2021

Super spare-ribs en tosti sucuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop
29 augustus 2021
Ravi Persaud
29 augustus 2021
Heleen
27 augustus 2021

Al 2 keer gemeld dat ik blikjesfrisdrank niet ontvangen heb, word niks mee gedaan. Ook zijn de broodjes best donker gebakken en worden ze maar driekwart opengesneden waardoor er in de laatste happen geen vlees en groenten zitten.

Piet
22 augustus 2021

Helemaal alles lekker...

Martijn
22 augustus 2021

Vlotte bezorging, maar bovenal erg lekkere spare-ribs! En algeheel netjes, schoon en aantrekkelijk!

Chris
18 augustus 2021

Geen blikje frisdrank bij mijn hasret menu

Anoniem
14 augustus 2021

Helemaal perfect, lekker heet en op tijd geleverd! Kwaliteit wat we gewend zijn van Hasret!

P Janssen
14 augustus 2021
Timo
11 augustus 2021

Was weer top!

Gerda
8 augustus 2021

in tijden niet zo'n lekkere pizza gegeten. Ik kan de pizza Hasret Kip aanbevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pas
6 augustus 2021

Ten eerste heb ik genoten van een niet normaal lekkere Alanya, ik blijf groot fan! Maar hij was niet warm, maar lauw. Desondanks prima te eten. De patat erbij was echter gewoon koud. De Turkse Pizza was wel warm, maar die was voor de lunch de dag erna. Vanaf het moment dat ik bericht kreeg dat mijn bestelling onderweg was totdat ik mijn puutje eten in handen kreeg, zat bijna 25 minuten. Logisch dat patat na zo'n tijd koud en slap aankomt. Als ik zelf op de fiets stap, is het van het restaurant tot mijn huis

Heleen
3 augustus 2021

Op de patat zaten vies smakende kruiden. De cocktailsaus smaakte ook niet lekker. Ik had gevraagd om alleen vlees en augurk op mijn broodje, maar helaas geen augurk erop gekregen. Mijn zoon was tevreden over de kapsalon en de bezorger was vriendelijk.

I
1 augustus 2021

Prima eten maar we hadden het voor bezorging om 19:15 besteld en het was er om 18:55 al dus het was koud toen ik thuis kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suad
1 augustus 2021

Lekker eten en de bezorging was mooi op tijd. 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
30 juli 2021

Snel bezorgd en lekkere grote porties!

Richard Mich
30 juli 2021

Lekker eten niet super veel Maar netjes en goed Snelle bezorging turbo scooter 😅

Hans
19 juli 2021
Kees
17 juli 2021

Bij de bestelling knoflooksaus en sambal saus besteld sambal zat er niet bij eten was prima

Bouius
16 juli 2021

Goed eten ! Goede prijs! Goede levering !

Nander
16 juli 2021

Helaas niet wat ik van de Hasret gewend ben. Normaal rijk gevulde falafelwrap. Nu zat er helaas alleen maar ijsberg sla en falafel op, zonder andere groenten of feta. Erg karige en smaakloze wrap. Hopelijk volgende keer weer beter

Gebruiker
5 juli 2021

Vriendelijke bezorger maar blikje cola is vergeten

Annoniem
3 juli 2021

Bezorging duurde precies 50 minuten het eten was echt lekker bestek hier altijd echt een aanrader voor je eten

E.J.Nieuwenhuijs
29 juni 2021

Op en top; lekker bezig!

Dennis
26 juni 2021

Het was een beetje raar in eerste instantie was de bezorgtijden 18 uur toen kreeg ik om 17:15 een update dat het onderweg was maar was er pas om 18 uur terwijl ik om de hoek woon was wel lekker

Robert
25 juni 2021

Supersnel geleverd (en dat om etenstijd) en overheerlijk!!! HASRET is een echte aanrader!

Hans
19 juni 2021

Good good... Altijd goed

Harrie
12 juni 2021

Voor herhaling vatbaar

Fabian
7 juni 2021

Lekker eten snel geleverd….. tot volgende keer !

Harriet
6 juni 2021

Prima prijs-kwaliteit verhouding, ruime porties en weer erg lekker! Én snelle bezorging. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P Janssen
4 juni 2021

the best

Gerrit
30 mei 2021

warm heerlijke pizza's vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P Janssen
30 mei 2021

goed goed

GJ
25 mei 2021

TOP

Andrea Smit
24 mei 2021

Normaliter geen klachten, alleen deze keer was de pizza bijna koud en slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goot
21 mei 2021

Alles lekker 😋

Timo
19 mei 2021

Wederom zeer tevreden!

Robert de wilde
15 mei 2021

Snel, correct bezorgd. En het smaakte weer heerlijk!

Jasper
14 mei 2021
Martijn
13 mei 2021

Vlot, zou een uur duren, bestelling was er na 35 minuten. En dat naar Groningen-Zuid! Lekker!

Aeion
7 mei 2021

Wederom heerlijke broodjes Bodrum, moesten wel even in de magnetron. Bezorging duurde helaas een kleine 75 minuten, al was het wel 23:00 geweest. De keer hiervoor was het er overigens binnen 25 minuten, dat aan de buitenkant van de stad.

Sifra
5 mei 2021

De patat in de kapsalon was helaas erg slap/niet lang genoeg gebakken

Loeloe
3 mei 2021

Niets te klagen over kwaliteit van de maaltijd. Echter de bezorger was ook deze keer te druk met bellen op z'n mobiel.

Ja
27 april 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits kuiper Groningen
14 april 2021

Het overwerken was weer een genot met een maaltijd van hasret 👌

Heide
14 april 2021

Perfect

TC
12 april 2021

Papaya was slap en shoarma was slecht stonk en zelfs de katten wilden het niet eten. We hadden ook sparrenbos dit was dan wel goed. Ik bestel hier dus niet weer. Dikke tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iulia
11 april 2021

Delicious food and good price :) Tip: pack separately the salad and the warm stuff

Răzvan Slobozeanu
6 april 2021

My broodje alanya, didnt have Feta

GJ
1 april 2021

Altijd weer superlekker!!!

Sam Bier
29 maart 2021

Echt heel Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

henk
27 maart 2021

heerlijk gegeten. Top.

Stella
21 maart 2021

Normaal gesproken kreeg je het dubbele van de nu aangeboden portie. Echter betaal je nog steeds dezelfde prijs. Zeer teleurstellend, want je verwacht voor het geld wat je betaald een stevige maaltijd. Tevens had ik als opmerking toegevoegd geen tomaten en krijg vervolgens tomaten erop. De wens en verwachting van de klant is dus blijkbaar niet belangrijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorien
20 maart 2021

Bestelling is nooit bezorgd en telefonisch onbereikbaar. Erg teleurstellend

Melchior
16 maart 2021

Lekker gegeten

Els
15 maart 2021

bezorging zoals afgesproken en het eten was hartstikke lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob
15 maart 2021
GJ
14 maart 2021

Zoals altijd weer... PERFECT

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sezer
14 maart 2021

Erg snel, vriendelijk, eten was lekker heet

Gast
14 maart 2021

Super snel bezorgd. Kapsalon voor en goede prijs. Lekker gegeten.

Goot
12 maart 2021

Alles weer top en lekker.

Bas Kruidhof
8 maart 2021

Eten besteld om 0130, zaak geopend tot 0230. Geen eten gehad, niks gehoord en wel betaald.

Erik
7 maart 2021

Vlees niet vers en patat niet goed gebalkken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
3 maart 2021

drankje vergeten

winters
2 maart 2021

netjes en snelle levering en zo als altijd lekker

jasper
1 maart 2021
Fabio
27 februari 2021

Slecht alles nat en klef

Olaf
27 februari 2021

De ribs waren okay. Ik had wel liever dat de salade IN het bakje zat en niet los in de zak.

GJ
25 februari 2021

Altijd weer genieten 👌🏻

Harald
18 februari 2021

Heerlijke spare ribs, snel geleverd 👍

Sven
17 februari 2021

Heb besteld en betaald en nooit wat gekregen. De winkel was nog 2 uur open, maar was ook niet te bereiken. Hoop dat ik mn geld terug krijg. Ik zit hier nu met honger. Erg bedankt

Zeeshan jamil
7 februari 2021

like always everything was perfect but i got a small issue today ...mostly i order food from my home but today i ordered food from my workplace because of lot of snow and it was near to you...the problem is your number mentioned on was incorrect i dialed 3 4 time then was able to reach you and .....2nd is i call to make it quick for me if it is possible because i had to leave from my workplace on time...when i was able to reach hasrat after 9 10 of call nobody was able to find out my food order and suddenly i saw a delivery man when i already decided to cancelled it because i i had no time to eat then.....welll later i took food from delivery man but bad thing is i had to eat very cold food when i reach to my home mean my stomach was empty for tonight hahahahhahaha i had to suffer with some cookies and tea.....but yea food smells good like always

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. de Jonge
6 februari 2021

Snelle levering en heerlijke pizza's en kapsalon

Rebekka
5 februari 2021
Rob
4 februari 2021
john
4 februari 2021

laatse keer zat het broodje en blikje fris er niet bij daarvoor was de salade vergeten, meestal ontbreekt er wel iets, vind het niet zo erg, de kwaliteit en bezorgsnelheid maakt veel goed

John
4 februari 2021

besteld om 3.20 uur en nooit geleverd, telefonisch ook gewoon niet bereikbaar.

Eric
30 januari 2021

Ik bestelde 2 kapsalon en vermelde in het veld van de opmerking dat 1 van de 2 zonder groente behalve sla moest... wat krijg ik thuis, 2 kapsalon met alles er op en er aan. Blijkbaar is lezen een vak. Gelukkig smaakte de kapsalon toch goed, al baalde ik er wel van als een stekker... vandaar 3 sterren! had er 5 kunnen zijn als men mijn berichtje had gelezen en had gevolgd.

GJ
28 januari 2021

zoals altijd... SUPER

Robert
26 januari 2021

Snel, heerlijk en correct!

Sluiter
25 januari 2021

Het eten was koud vieze slape patat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mintas
23 januari 2021

Heerlijke kapsalons! Alles lekker warm ondanks dat bezorgen lang duurde. Bezorger reed 3 rondjes door de straten om het huis te vinden, had te maken met Google Maps die het verkeerd aangeeft volgens hem. Patat van kapsalons waren lekker van smaak, lekker doorweekt van verse frituurolie zoals het hoort. Kip kebab was heerlijk gekruid en mals zoals het hoort. Top

Tuc
21 januari 2021
MC
20 januari 2021

Supersnelle bezorging! Eten zoals altijd heerlijk

Bianca
19 januari 2021

Lekker eten snelle bezorging

Goot
17 januari 2021

Alles lekker gekruid en top bezorging 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
17 januari 2021

De lahmacuns ( gekruid gehakt, tomaat, sla en ui) die ik had besteld. hadden letterlijk 3-4 stukjes tomaat erop en een waanzinnige hoeveel ijsbergsla. Het was niet bepaald lekker.

Silvia
16 januari 2021
Frits Kuiper Groningen
13 januari 2021

Weer heerlijk eten, netjes bezorgd, gratis cola er bij. zoals altijd weer een aanrader.

De waal
8 januari 2021

Goede service lekker eten goede bezorging vriendelijke bezorgers een echte aanrader

Timo
7 januari 2021

Spareribs BBQ was top!

Grietina van der Haak
6 januari 2021

Heerlijk!!! Meer kan ik er niet van maken, het ene woord zegt alles.

GJ
2 januari 2020

superlekker! (als altijd)

Mia
2 januari 2020

I asked them to take the falafel out of the bread, because I don’t like it, and replace it with cheese. They didn’t do it. Furthermore the bread was very bad quality. Won’t order here again.

WBJ Balt
2 januari 2020

Bestelling gedaan 22:27 31 december Niet gekregen.

Kim
1 januari 2020

Hoe is het mogelijk dat ik rond half 3 snachts bestel en om half 11 sochtends een bericht krijg dat jullie onderweg zijn? ONBEREIKBAAR! dit is de 2e keer dat dit zo gaat echt ongelovelijk. Jullie kunnen gelijk rechtsomkeert gaan met het eten en onderweg even een werkende telefoon halen. Heb tot half 7 gewacht en geprobeert te bellen en moet er 3 uur later uit om die bestelling te weigeren.

Isha
31 december 2020

Heerlijke pizza en snelle vriendelijke bezorging!

Miranda
30 december 2020

Ik ben een vaste klant bestelt vaak bij jullie alleen vandaag wel erg teleurgesteld aangezien ik 2 durum menu had bestelt en ik alleen maar sla er tussen had zitten met hooguit 4 stukjes kip! Ik heb contact met jullie opgenomen maar kreeg als antwoord u heeft gelijk volgende keer krijgt u wel iets extras te drinken! Waarop ik zei kan ik gewoon niet 2 nieuwe durums krijgen daarop werdt niet geantwoord en heel mooi gezegt Sorry nog een fijne avond en de hoorn werdt er opgegooit beetje jammer van dit bedoel bestelt zo vaak bij jullie.

Lily
29 december 2020

Altijd goed, Lekker eten zowel qua pizza als de broodjes etc. Aanrader: de pizza CALZONE! heerlijk, eigenlijk een mix tussen een pizza en een broodje :) Snel en warm bezorgd. Top

Rick
28 december 2020

Heel lekker en je bent er echt vol van

Mark
27 december 2020

In tegenstelling tot het lekkere eten wat we normaal van Hasret gewend zijn dit keer erg vet en lauw :-( Bezorger erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
24 december 2020

Supersnel, veel en lekker!

auke
22 december 2020

prima

Klaas
21 december 2020

Broodje döner is heerlijk. Falafel is niet aan te bevelen, erg droog. Pizza was lekker maar geplet in de doos

Mirella
21 december 2020

Het broodje was verder lekker alleen niet meer zo warm bij aankomst van het bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. de Jonge
18 december 2020

Heerlijke pizza en snelle levering!

Folk
17 december 2020

Smaakte super. Kwam precies op de opgegeven tijd, duurde wel vrij lang, een uur na het bestellen stond de bezorger aan de deur.

Karlijn
17 december 2020

Mega snelle bezorging, goede (warme!) producten; echt top!

Frits kuiper Groningen
16 december 2020
Timo
16 december 2020

Was top!

N VW
14 december 2020

Eten was prima. Vriendelijke bezorger.

paul
14 december 2020

niets ontvangen op de site stond dat ze tot 3:45 open zijn. ik heb om half 2 besteld en betaald via de site, en om 3 uur gebeld waar mijn bestelling bleef. blijkt dat ze om 1 uur al dicht waren. Hoe gaan we dit oplossen Hasret? kan ik morgen langs komen om alsnog de bestelling mee te krijgen?

Noyan
14 december 2020

heb eten besteld, nooit gekregen fucking 4 uur gewacht ben toen maar naar bed gegaan met honger en 12 euro minder

Timo
13 december 2020

Altijd zeer tevreden! Lekker eten en prima dagdeals!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

freddy
13 december 2020

ik hou niet zo van heineken, maar ik was blij omdat er niet iets anders was.

Goot
10 december 2020

Alles top en lekker

Marc
7 december 2020
Manuel
5 december 2020

Erg lekker, goede prijs en snelle levering.

GJ
1 december 2020

weer heerlijk

Hanssen
24 november 2020
Erna
22 november 2020
van Heijningen
18 november 2020

prima eten, sneller bezorgd dan aangegeven, compliment!

Mijke
18 november 2020

Heerlijk geschranst, bezorging veel sneller dan ze hadden gezegd, frietjes krokant; TOP!

Goeie levering
17 november 2020

40min eerder bezorgd dan werd aangegeven. Heel fijn.

Hanssen
16 november 2020
Shani
12 november 2020

Gewoon lekker, warm, delicious..!!

Manuel
11 november 2020

De friet smaakte een beetje naar oude frituurolie

GJ
7 november 2020

Super! (zoals altijd)

Pia
2 november 2020
Hans
30 oktober 2020

Goed te knagen en binnen te houden.

GJ
27 oktober 2020

Snel bezorgd en lekker... maar helaas deze keer niet de bestelde pikante saus ontvangen

Peter
25 oktober 2020

Eten was koud toen het werd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boer
25 oktober 2020

Was lekker

Hanssen
17 oktober 2020
Verhaaf
13 oktober 2020

We kregen zo weinig patat echt niet normaal

Peter
7 oktober 2020

Lekkere lahmacun, snel geleverd. Het zou alleen wel wat minder kunnen met de aluminiumfolie.. Bijvoorbeeld: waarom moet de bakjes met knoflooksaus in 2 lagen folie worden verpakt?

Jesse
4 oktober 2020

Snelle levering en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

stephan
3 oktober 2020

goed lekker snel bezorgd

GJ
25 september 2020

Super! (zoals altijd)

Jona
19 september 2020
Angel
19 september 2020

Eten was zalig en de bezorger aardig.

GJ
18 september 2020

Heerlijk als altijd 👌🏻

Alex
14 september 2020

De bezorger keek me nauwelijks aan bij het afgeven.

Koopmans
13 september 2020

Het was heerlijk en wat een snelle bezorging! Doordat ik een grote bestelling plaatste, kreeg ik ook nog eens een fles wijn!

Lex
13 september 2020

Zoals altijd 17:30 aangeven en 17:15 bezoegd. Volgende keer stuur ik de bezorger weg

Alaa
12 september 2020

Ik bestelde het eten met 2 drankjes, maar alleen het eten kwam zonder de drankjes aan en ik stuurde je een bericht via e-mail

N.N
9 september 2020
C.
28 augustus 2020

Waardeloos de laatste tijd. Afgelopen paar bestellingen nauwelijks vulling in de lahmacun, en een broodje bodrum met feta bevat slechts een stukje feta 'in zicht'. Bezorger hoestte laatste keer in zijn handen om vervolgens daarmee onze bestelling te pakken.

Anouk
22 augustus 2020

Normaal is mijn eten prima vamdaar 5 sterren. Maar vind het jammer dat ik mijn pizza bestel zonder ui en dat ik dan zie dat ze de ui er gewoon van af geplukt hebben. En er degelijk nog kleine stukjes opzaten. En de pizza zag er daardoor ook niet uit

Mark
17 augustus 2020
Feico Prosje
15 augustus 2020

Waardeloos. Anderhalf uur gewacht op mn kapsalon. Na 2 keer te hebben gebeld

Arnold en Aukje
9 augustus 2020

Afgelopen zaterdag voor het eerst een bestelling gedaan gelijk de laaste keer. Pizza was 1 bonk zout niet te eten en hij was koud ,kortom geen succes

Roeffen
6 augustus 2020

Op de bestel site stond dat we een fles wijn gratis kregen. Deze mistte bij de bezorging. Bezorger zou hem nog brengen. Kwam niemand. Uiteindelijk gebeld, blijkt het een fout te zijn op de website..we hadden ook frisdrank gekregen.. dus geen recht op de wijn. 1. Dit moet dus niet zo kunnen, website is dan noet goed ingericht 2. Jullie fout, dus netjes oplossen, niet de klant in de kou laten zitten 3. Bellen met de klant wat deze liever wil: frisdrank of wijn, niet zelf de keus maken.. Hasret zou nog contact met ons opnemen...niets meer vernomen Verder was de frites koud en moesten we die nog opwarmen

Marvin
5 augustus 2020

Toppie

Deejee
26 juli 2020

Prima eten. Vlotte bezorging.

Poppema
20 juli 2020
Smullie Smulstra
13 juli 2020

Hasret, altijd hartstikke lekker! Goeie bezorging, supersnel. Bedankt!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
8 juli 2020

Lekker eten, snelle bezorging!

Marie
4 juli 2020

Vlotte bezorging en heerlijk vers voedsel voor een fijne prijs.

Ria
1 juli 2020

Helaas wordt er niet bij mij bezorgd dus bestelling niet gekregen. Een tip om de postcode waar wel bezorgd wordt aan te passen op de website Verder altijd heerlijk gegeten bij hasret dus geen klachten

Xander
30 juni 2020

Patat slap, net als vlees lauw. Als het heet en niet slap is, kan ik me voorstellen dat het het aankoopbedrag waard is. Maar dit was zo wel een teleurstelling. Het meegeleverde brood was goed.

Peter
17 juni 2020

Was heerlijk

GJ
9 juni 2020

Zoals altijd perfect!!!

N.
9 juni 2020

Bestelling was laat, dus heb ik gebeld. Bijzonder onvriendelijke man neemt op en zegt dat het zo wordt bezorgd. De bezorging heeft uiteindelijk nooit plaat gevonden ondanks dat ik al had betaald. Dit was de laatste keer dat ik hier klant ben geweest! Genoeg betere zaken in Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
9 juni 2020
Patrick
7 juni 2020

Bezorging was wel snel maar het is niet zo slim om een blikje frisdrank bij het warme eten in te doen. Het eten was namelijk koud :-(

john
4 juni 2020

prima

Nadine
26 mei 2020

Great food and fast delivery. 👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GJ
24 mei 2020

Dikke Prima zoals altijd! Wél staat er nog een 'dingetje' open... De Zaterdag-actie (Korting van €1,50 op de Kapsalon) werd niet verrekend bij de bestelling. Dit heb ik ook aangegeven maar er is (nog) niet op gereageerd. Ik wacht een reactie dus nog even af. Verder altijd goed, snel en lekker (gemiddeld 4 x mnd)

Joost Verberne
22 mei 2020

Het was erg lekker, maar de friet van de kapsalon was zacht en niet knapperig

Lily
22 mei 2020

Lekker en veel. Eten is goed warm. Ik had 2 x de donerbox met rijst en deze was rijkelijk gevuld. Verse salade erbij. Top!!! En niet duur Bezorging duurde wel wat lang maar dan heb je ook wat ;)

Jon
21 mei 2020

Bezorging kwam veel telaat Vlees was goed maar ze hadden augurk op me broodje gedaan terwijl ik zonder groente had besteld En ik ben allergies voor augurk weggegooid dus

john
21 mei 2020
GJ
19 mei 2020

Peefect!! (zoals altijd)

Alwin
16 mei 2020

Ik had een pizza Margherita besteld. De pizza was te lang in de oven geweest, het kaas was helemaal goud bruin en krokant. Heb vaker een pizza Margherita gehad bij de hasret en die was zeker niet zo... Smaakte niet lekker!

Tim
10 mei 2020
Verhaagen
8 mei 2020

Helaas is de kwaliteit variabel, alsnog lekker hoor ^^

GJ
5 mei 2020

SUPER !!! (zoals altijd)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isha
4 mei 2020

Alleen patat kip en kaas gekregen zonder sla en ui enz .Andere keer goed opletten om niks te vergeten.

Joop
30 april 2020

Super lekkere broodjes die snel worden bezorgd. Aflevering volgens de huidige regels.

Vels
29 april 2020
GJ
29 april 2020

Zoals altijd... dikke primA 👍🏻

Rogier
24 april 2020

Ik bestel alleen nog maar hier!

john
24 april 2020
john
18 april 2020
Alex
18 april 2020

Bezorger was onbeschoft, vertelde dat ik hem had moeten wijzen op de overduidelijke lichtknop bij de ingang. Nu helaas ook nog steeds last van maagklachten door het eten...

Zakia
8 april 2020
GJ
8 april 2020

Goed!!! Als altijd ;-)

Michelle
7 april 2020

Doner meat was dry and half of the meat was small dry crumbles of meat. Delivery was ONE HOUR late. Otherwise food was warm.

Boer
1 april 2020

Geweldig

IB
21 maart 2020

Calzone was minder dan andere keren. Beetje verbrand.

Yasin Yilmaz
18 maart 2020

👍👍

Yasin Yilmaz
18 maart 2020
jonker
17 maart 2020

het was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corro
12 maart 2020

Zeer slecht pizzabezorger kwam 30min te Laat Pizza's waren koud Bij Deze bestel ik hier nooit meer

Jelle
8 maart 2020
JohanR
8 maart 2020

Heerlijke broodjes gehad. Supersnel bezorgd en dat op een zaterdagavond!

Goot
6 maart 2020

Alles goed en lekker. Top service

Gabriel
29 februari 2020

Snelle bezorging en lekker geet bij aankomst

john
28 februari 2020

prima en op tijd

Roelof
12 februari 2020

Eten is altijd goed bij Hasret Steentilstraat. Beste spareribs van de stad!

Verhaagen
9 februari 2020

Kapsalon knip knip hap slik roemba!

Neth
9 februari 2020

Snelle levering

Jorik
8 februari 2020

Slechte communicatie veel vertraging en koud en nat eten

Aranka
3 februari 2020

Ik wilde de bezorging om 19.15 hebben. Om 18.40 stonden ze al voor de deur, slecht dus. Verder verkeerde saus erbij geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ja
1 februari 2020

Zeer slechte pizza doner totaal geen smaak en alles valt letterlijk van dr pizza zoveel olie/vet jammer..

GJ
29 januari 2020

Heerlijk... zoals altijd! 👍🏻

Sander
29 december 2019

Meer dan anderhalf uur op mijn eten gewacht, toen het kwam was het koud.

Hessel
22 december 2019

Snelle bezorging en precies op de aangegeven tijd. Patat was slap en kreeg niet geleverd wat ik had besteld. De salade, tomaten, ui e.d. ontbraken op het broodje.. Ik kreeg alleen een bak met kebab, slappe patat en een los broodje. Na een telefoontje om na te vragen of het klopte kreeg ik terug dat ik niet goed had gekeken en het echt in de zak moest zitten. Het zou los bijgeleverd zijn. Nou niet dus. Telefoongesprek maar beëindigd omdat de medewerker zeer onbeschoft bleef roepen. “Wat wil je nou dan?” En “je hebt niet goed gekeken”

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romana
9 december 2019

Wederom weer goed!

Kristinana
29 november 2019

Nog niet eerder mee gemaakt hier, maar zou me schamen als ik zulke broodjes kebab zou bezorgen aan mn klanten. Het was koud en leek wel op resten van de hele week ofzo. Beetje jammer.

Jega
18 november 2019

Niet op tijd wij bestel om 16 uur en de bezorge tijd voor 18.45.toen ik gebelled om 19 uur ,zijn zegd dat u woon in verweg daarvoor duurt laang, .ik vind geen logisch,end betje raar, wij bestelt alleen twee pikante souce zijn stuurt 5 ketchup.rest alles lekker.qualitijd is supper,

Post
22 oktober 2019
W.
16 oktober 2019

Superlekker eten en vlot geleverd!

Michaela
13 oktober 2019

Last time order came super fast even earlier. This time it lasted 2 hours - I was ordering at 13:00 amd chose the earliest 15:00 and it was late for half hour anyway. But I got a free drink with the order, only throught this original website. Quality of food great super warm protected by aluminium foil. I love the seasoned fries.

J. Bouwkamp
6 oktober 2019

Zag er perfect uit, alleen wat afgekoeld. Bezorging erg snel 👍👍👍

Fitim
5 oktober 2019

Helaas bij lange na niet zo lekker als Hasret Westerhaven, echt geen goede kwaliteit pizza en lachmachun, tosti was wel OK. Bezorging door Thuisbezorgd laat echt op zich wachten 1 uur en 15 minuten zitten wachten op eten wat al lang niet meer warm was. Zonde, volgende keer maar zelf halen bij Hasret Westerhaven en nooit weer zo!

M & G
19 september 2019

alles was prima en snel gebracht.

GJ
14 september 2019

Uitstekend... zoals altijd

Miranda
9 september 2019

Super lekker en super snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WL
6 september 2019

Snelle bezorging, vriendelijke bezorgers en altijd lekker

Gerd
5 september 2019

Alles lekker fresh!

GJ
27 augustus 2019

Uitstekend! (zoals altijd)

Danea
19 augustus 2019

De kapsalon die ik besteld had was veelste zout, ik kon het gewoon niet opeten, m’n bloeddruk schiet dan zo omhoog. De lahmacun sucuk was wel heerlijk, wel jammer van de kapsalon!! Niet weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sas
16 augustus 2019

Lekkere pizza jammer dat de knoflook saus door de hele zak zat. Pizza was ook niet heel warm. Verder heerlijk gegeten.

Kock
1 augustus 2019

Perfect 👍😉

Silja
31 juli 2019

Als er zo droge , oude en koude patat mee gestuurd wordt dan mag kunnen jullie het beter weglaten. Kon zo de prullenbak in helaas! Dönerbox met rijst was wel erg lekker

marloes
21 juli 2019

super snel...super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GJ
7 juli 2019

alles ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rje
21 juni 2019

Te weinig vlees; jammer!

GJ
5 juni 2019

prima weer

GJ
3 juni 2019

Zoals altijd... Uitstekend!!

Erik
3 juni 2019

Lamechun was oke paar veelste dikke stukken ui er in verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GJ
23 mei 2019

SUPER!! (zoals altijd)

Inge
23 mei 2019

Helaas was het vlees niet echt warm meer

Tempest Bledsoe
22 mei 2019

Wat een focking lekkere shizzle zeg. Omg! Me and me mattiez gingen keihard stuk op deze liflaf a gogo. Me tapa's gleden naar binnen als een dikke oma op de glijbaan van Center Parcs. Keihard dus! Wees geen pussy en lap je doekoe voor lek're food

Oostervelf
20 mei 2019
Grace
28 april 2019

Het eten is goed en betaalbaar.

Alex
26 april 2019

TOP!

GJ
26 april 2019

Super! (als altijd)

GJ
11 april 2019

Super!

GJ
4 april 2019
Marjan
31 maart 2019
GJ
22 maart 2019

Super!

GJ
17 maart 2019

Lekker en op tijd.

GJ
9 maart 2019
Anoniem
7 maart 2019
Milan
6 maart 2019

Good quality, good quantity, good price.

Aron
6 maart 2019

Lekkerste eten ooit

Bas Zwarts
16 februari 2019
Ingrid Postema
14 januari 2019

We hebben een uur moeten wachten op onze bestelling. na bellen met de zaak kwam het eten eraan. Alleen was de bestelling koud/lauw. We hebben dit weer opgewarmd in de oven. 1 broodje was niet zoals besteld , moest wel met sla/groente. de andere was wel zoals besteld: zonder sla/groente. Ook zat er saladedressing bij maar geen sla

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AR
13 januari 2019

Zelfs met heerlijke verse groente! Geweldig dit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
13 januari 2019

Eten kwam pas na 1.5 uur en ook nog eens koud als de rambam. Bestel er niet nog een keer

Nienke
4 januari 2019

Bezorgin duurde langer dan verwacht (meer dan 1u). De friet was slap en koud en t broodje Alanya lauw. Sorry jongens, jullie broodjes zijn normaal echt heerlijk, maar dit was een misser.

Tessa
1 januari 2019

Het eten was erg lekker, en vriendelijke bezorger!

Janwillem
15 december 2018

Wat een klootzakken. Ik verwacht geen culinair hoogstandje maar die compleet koude kapsalon en patat sloeg helemaal nergens. Geprobeerd te bellen maar namen niet op. Laatste keer.

Djm
23 november 2018

Eten was niet warm meer, en bezorgtijd zou 17:50 zijn. Kwam pas om 18:20 met het eten.

A. R.
14 november 2018

De bodem van de Pizza was niet goed. Alles wat er op zat wel, al was dit wel erg veel kaas..

Jeannette
22 oktober 2018

De durum smaakte heerlijk, helaas was het al wel lauw toen het bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.