Beoordelingen van Hasret Groningen

Recente recensies

4.0
Marloes D
23 september 2022
Alex
21 september 2022
W
19 september 2022

Helaas was het eten koud.

Alex
4 september 2022

Kom thuis midden in de nacht na uren rijden, niet gegeten, honger. Hoe fijn is het dat Hasret binnen een kwartier dan heerlijk eten bezorgd? Niks dan lof over de kwaliteit. Heb genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M vos
4 september 2022

Hadden besteld voor 19 uur. Om 1830 was bezorger er. Koud eten dus

Anoniem
28 augustus 2022

2,5 uur moeten wachten op bestelling en kwam ook nog eens koud aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pt
27 augustus 2022

Altijd goed snelle bezorging ook voor op een vrijdag nacht en eten ook goed

Paul
25 augustus 2022

Binnen de opgegeven tijd en prima eten. Aanrader!

Rene
22 augustus 2022

"Wrap shoarma met groenten en extra shoarma-vlees". Goed en snel bezorgd en erg lekker. Portie had iets meer gemogen voor EUR10 (of misschien een beetje patat/aardappelschijfjes of rijst erbij).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

نادر
20 augustus 2022
Fabian
19 augustus 2022

Lamachun was niet meer heet/warm eerder koud… Verder was prima…..

Marchelino Djoegan
18 augustus 2022

Wij hadden zes kapsalon besteld met zes knoflooksaus, ook zouden wij gratis een fles witte fijn krijgen. Toen de bezorging binnen was zagen wij (inmiddels was de bezorger al weg) dat niet alleen de knoflooksaus niet geleverd was maar ook de beloofde witte wijn. Het vlees van de kapsalon was ook niet om naar huis te schrijven.

Michael
18 augustus 2022

Eten was prima alleen het gratis blikje drinken was niet meegeleverd

Damien
17 augustus 2022

Ik wil graag mijn geld terug, gister nacht eten besteld nooit iets ontvangen. Bel ik vanochtend heen krijg ik een heel vaag verhaal. Graag geld terugstorten.

Yvonne Hoving
16 augustus 2022

Heerlijke pizza venezia besteld. Zou om 04 uur bezorgd worden,pizza was er al binnen 20 minuten.... Enige minpuntje is,mag wat rijkelijke belegd ,verder prima

Paul Goslinga
11 augustus 2022

Eten is lekker zoals altijd. Dit keer is de bestelde fristi niet geleverd. Mag ik dan een kortingscoupon van 2 euro voor de volgende keer?

Heide
11 augustus 2022
Dhr fons
10 augustus 2022

2x kleine salom is minder dan een xxl salon

jan
10 augustus 2022

het is netjes en goed warm aan de deur bezorgt en was goed van smaak bestel zeker nog een keer weer ga zo door zou ik zeggen.

Alexander
10 augustus 2022

Verwachte bezorgtijd 1 uur. In werkelijkheid 20 minuten. Dit keer was ik daar blij mee. Eten was werkelijk fantastisch. Door de dinsdagactie zeer veel waar voor mijn geld. Prima salade voor paar euro erbij. Ik heb echt zitten genieten. Welverdiende complimenten!

Dean
8 augustus 2022

Great food, fast delivery.

Meijer
6 augustus 2022

Goeie kapsalons, met gratis drinken en knoflook saus en vorkje! Snel bezorgt altijd lekker eten👌

Dennis Vonk
30 juli 2022

Eten was prima vindt het wel raar dat de bezorger belt dat je je bestelling beneden even moet komen halen waar op de stoep je papieren tasje klaar staat

Rene
30 juli 2022

Pizza's hadden misschien een paar minuten langer in de oven gekund -- maar ze waren er dan ook ik geloof in minder dan een kwartier vanaf de bestelling en waren lekker.

Max
25 juli 2022

Heerlijk gegeten! Goede en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
23 juli 2022

Top kwaliteit vandaag! Lekker! Snel bezorgd en de pizza’s waren nog lekker warm! Dit is wat ik altijd verwacht! Lekker veel vlees op je pizza’s ook! Super!

Jeroen Bron
23 juli 2022

Na een uur wachten is de bestelling nog eens 45 min later gekomen nadat de bestelling zogenaamd 'onderweg' was. Na achteraan bellen stond er opeens een paar minuten later iemand op de stoep. Chicken wings slap en lauw, patat helemaal slap en koud, broodje döner nat en lauw. Als je iets bent vergeten bent weg te brengen zeg het dan gewoon, en breng even wat vers, maar niet iets wat al meer als een half uur ingepakt in de zaak staat.. slechte beurt.. :(

Karin
16 juli 2022
Dimitri
16 juli 2022
K Sikkema
15 juli 2022

Turkse tosti was niet hetzelfde als hoe deze op het menu staat (geen sla etc) de pizza was prima!

👊🏽
13 juli 2022

Bestel lamachun GEEN tomaat,sla, ui Wat gaan ze zelf beslissen om der op te doen. Rodekool en ui

Flop
10 juli 2022

heerlijk eten en prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 juli 2022
Dennis Veenema
6 juli 2022

Gewoon top!

Louters
2 juli 2022

Het was koud. En erg weinig vergeleken met de week er voor.

Ja ma
29 juni 2022

Coud en oud ik denk dat het van 3 dagen gekokt.

Karin
25 juni 2022
Jaja
22 juni 2022

Oude vlees, niet goed

misselijk en ziek
21 juni 2022

Wat een vieze mensen. Vieze eten , alles wat ik kreeg voor 40 euro ging direct naar prullenbak . En ze zijn blij met de zaak . Ik hoop jullie krijgen zware inspectie

Michael
19 juni 2022

Ik nog nooit zo’n slecht shoarma van de jumbo was beter dan niet . Dat is echt geen shoarma en ook de brood is smakeloos. Je moet je schaam om dit als shoarma brood op u menu te hebben. 👎

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
18 juni 2022
K Sikkema
11 juni 2022

Helemaal top!

Zwanet
6 juni 2022

Helaas waren de aardappeltjes slof en niet lekker. Normaal vind ik het altijd van goede kwaliteit maar deze keer niet

Gufran hendawi
5 juni 2022
Stef
4 juni 2022

Had pizza en kapsalon zonder groente besteld, maar op de kapsalon zat helaas geen kaas. :(verder smaakte de pizza goed

Sven
29 mei 2022

Allereerst was ik vorige keer heel erg tevreden. Maar deze keer totaal niet, Er zaten allerlei andere dingen op als vorige keer zoals Rode kool en mais dit hoort toch niet op een kapsalon… (vorige keer zat dit er niet op en dit staat ook niet in de beschrijving) maar wel knoflooksaus en dat zat er dan helaas niet op/bij. Bezorger sprak geen nederlands/engels en heeft na aankomst bij mijn adres er nog 20 minuten over gedaan.. Helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goot
27 mei 2022

Top

Anoniem
27 mei 2022

Vlees goed, broodje goed, sla vers, saus lekker. Het was alleen koud jammer genoeg. Verder was het top! Snelle en vriendelijke bezorging ook.

Merel Engels
25 mei 2022
Anneke
23 mei 2022

Het eten was lauw, en patat slap. Dat zorgde ervoor dat het minder lekker smaakte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
15 mei 2022

De gratis cola was door de pizzadoos heen gedrukt. Tzaziki en sausen waren gaan lekken. De Lachmacun zonder sla en tomaat. Eten dus niet echt zorgvuldig bereid. Weet niet of ik nog een keer bij jullie bestel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
12 mei 2022

Tevreden over de snelheid van bezorging en de kwaliteit van het eten; smaakte goed. Zullen zeker nog eens bestellen.

Michelle
9 mei 2022

Eten kwam te laat en was koud, blikje drinken was inmiddels warm geworden door de trage bezorging…

Marloes D
9 mei 2022

altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jb
5 mei 2022
Ruiter
3 mei 2022

Patat was erg slap en er zat geen saus bij. Vond de maïs geen goede toevoeging. Had erg zin in een kapsalon, maar viel tegen.

Lois
28 april 2022

Erg slecht, ik heb bijna 2 uur moeten wachten op mijn eten. Toen het er eindelijk was zat er geen salade op terwijl ik dit duidelijk had aangegeven. Ik had ook een fanta besteld maar kreeg een cola??? Ik heb Hasret proberen te bellen maar ze namen de telefoon niet op

Daphne
22 april 2022

Had via de website lamsvlees besteld . Maar kreeg helaas varkensvlees. Jammer.

Sharon
21 april 2022
Lise
14 april 2022

Heerlijk! Alleen ontbrak de sla en augurk op/in de turkse tosti, maar alles was warm. En ik blijf het knap vinden hoeveel vlees jullie in zo'n broodje bodrum kwijt kunnen!

E
13 april 2022

Was lekker en eerder dan aangegeven bezorgd.

Aktje
10 april 2022

Heerlijk ! Bedankt ☆☆☆☆☆

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.
10 april 2022
Menado
7 april 2022

Goeie broodjes kebab

Soraya
6 april 2022
P
4 april 2022

AUB de opmerking(en) lezen!!!

RS
31 maart 2022

Normaal

S
30 maart 2022
Z.
22 maart 2022

Bezorger kwam 2 uur te vroeg en na 2 pogingen om een gesprek aan te gaan met Hasret weggedrukt "omdat het nu druk is in de zaak".

Robin
19 maart 2022

Het was er super snel en was heerlijk!

Hi
7 maart 2022

Bedankt voor extra k n oflook. Super,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N
22 februari 2022

Fast delivery.. great and fresh food. Always good 👍🏻 5 stars

Wesseling
16 februari 2022

Gewoon zo doorgaan. Perfect.

Floris Hofman
15 februari 2022

Op website Hasret pizza besteld zonder vlees. Bleek wel vlees op te zitten. De pizza peperoni op de website komt dus niet overeen met wat je krijgt. Na herhaaldelijk bellen en bezoek aan de zaak een nieuwe pizza gekregen. In de tussentijd wel uiterst klantonvriendelijk bejegend. Maar vooral, kijk wat er op jullie website bij de pizza peperoni staat en wat er in de borden in jullie zaak staat. Hartelijke groet.

J.T
13 februari 2022

Had kapsalon zonder groentes. Maar de kapsalon kwam ook zonder kaas. En had whiskysaus en kreeg knoflook.

RS
8 februari 2022

NVT

Jasper
7 februari 2022

Ik heb vrijdag besteld, toen was het een 8, goed dus. Zaterdag werd duidelijk minder, zelfde eten. Een 5.5 Vandaag zou ik niet meer geven dan een drie /3 het was koud, geen bon, verkeerde saus super slecht terwijl dit adres het dichtste bij is. Mocht het Ommelander huis weer bestellen, dan druk ik een temperatuur meter in het eten, onder de 60 graden wordt nog meer betaald en gaat retour. Jammer jullie begonnen zo goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris Snijdelaar
6 februari 2022

Ik vroeg om 4 knoflooksaus bij mijn bestelling, Maar kreeg er maar 2!! Wel op tijd!! Ruimschoots….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saar!!
29 januari 2022

10 sterren!! Lief bezorg mannetje :)

Aeoion88
29 januari 2022

Ehm ja, binnen 20 minuten is natuurlijk loco buitenkant van de stad. Anyhow, niet bestellen na 22:00 want zo'n verschil met hoe het kan zijn. Gelukkig smaakt het de volgende dag beter. Overdaad aan peterselie ook. Snap niet zo goed hoe het er soms overmatig op moet en dan weer helemaal niet. Nix sla, bam bos peterselie xP

droog
28 januari 2022

top

Rama Van Der Garde
23 januari 2022

Had extra kaas besteld en gevraagd dat het specifiek bovenop alles moest dus ook over groenten heen. Dit is helaas niet gedaan. Of er tussen vlees en groenten extra kaas was gestopt, was niet te proeven. Zonde. Daarom maar 2 sterren ivm het niet opvolgen van instructies. Ook al was ie lekker.

Jannis
20 januari 2022

Snelle bezorging en zoals altijd heerlijk eten!!

Aeion88
17 januari 2022

Prima binnen tijdbestek. Karig aan de tomaten. Bezorger had te weinig wisselgeld terwijl ik aangegeven had waar ik mee zou betalen. Genoegen moeten nemen met het geven van 1,60 extra fooi. Maarjah, zondag avond is een factor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

eric
13 januari 2022

Vraag geen groente maar krijg het wel. Dat was een - punt

eric
10 januari 2022

perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
10 januari 2022

Weer super spareribs en dito bezorging! Netjes en schoon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suad
7 januari 2022

Vriendelijke personeel, het eten smaakt zeer goed. Wel een aanrader

edr
2 januari 2021

perfect op tijd

Jasper
1 januari 2021

Besteld maar nooit bezorgd. Geld graag terug storten

L
1 januari 2021

Is nooit aangekomen

Kees Voornhout
25 december 2021

Het was heel lekker!!

Anoniem
22 december 2021

Deel bestelling mist. Pas 3 uur later alsnog bezorgd na meerdere jeren bellen

Franc
22 december 2021

Wel jammer dat de fles rode wijn, gratis bij bestelling boven 35 euro en wel genoemd op de bon, niet geleverd is. Bezorging duurde beetje lang, patat daardoor bijna koud.

Susan
21 december 2021

De spareribs waren heerlijk! Falafel ook prima.

Nadine
20 december 2021

Great food and a good price

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chrisje
19 december 2021

Heerlijke pizza’s en een hele snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
19 december 2021

Lekker eten, vriendelijke en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen Bron
19 december 2021

De bestelling is niet helemaal soepel gegaan. Ook al was na de bestelling wel de wachtijd opgegeven van 1 uur en 20 minuten (altijd schrikken, liever van te voren geweten) hadden we wel gehoopt op een snellere levertijd. Bleek helaas niet zo te zijn en het duurde zelfs nog wat langer. Erg vervelend allemaal als je al vette trek hebt. Verder ook nog de saus vergeten bij de patat. Eten verder wel ok, maar deze keer mindere totaalbeleving..

Oke
15 december 2021

Niet ontvangen wat er besteld was hierover gebeld en hasret wist nergens wat van af en drukt vervolgens ook telefoon gesprek weg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carmen
15 december 2021

De pizza’s waren heerlijk!!

Herman Boon
5 december 2021

Altijd goed bij Hasret!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 december 2021

Snelle bezorging

MH
28 november 2021

Beetje koud eten, bestelling was incompleet, op de website staat vermeld dat er bij de spareribs aardappels en salade zitten, na telefonisch contact te hebben gehad werd ons verteld dat dit niet zo is. Tevens geen actie fles wijn gekregen.

Hugo
23 november 2021

Bericht wordt niet gelezen...

Robert
18 november 2021

Echt belachelijk dat de manager niet fatsoenlijk de bestelling kan lezen! Onder andere een Portie tzatziki besteld a €5.00 geven ze een klein klote bakje waar je normaal knoflooksaus in krijgt. Gemeld aan de bezorger en deze is gauw heen en weer gaan. Na telefonisch overleg bleek de manager het nog steeds niet te begrijpen. Echter door ingrijpen van de bezorger en zijn collega is het gelukkig nog goed gekomen!!! APPLAUS voor ARJEN en KEVIN. Dankjewel jongens!!!! Aan de manager zou ik willen zeggen: LEES DE BESTELBON

DI
15 november 2021

Bezorging duurde 15 minuten langer dan verwacht, en kregen 30 minuten voor aankomst een mailtje dat de bestelling onderweg was. Eten was heerlijk zoals altijd.

Rob
1 november 2021

Voor 2 mensen eten besteld hier en beide al de hele nacht aan het overgeven. Hoeft niet weer van mij gore troep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
31 oktober 2021

Slecht....

Martijn
30 oktober 2021

Top spareribs, best in town! Vlotte bezorging en eten goed verzorgd en netjes.

Miranda
28 oktober 2021

Een erg smakeloze pizza gekregen. Pizza met gorgonzola, salami en paprika besteld wel geteld 4 stukjes karige paprika, mini stukje salami erop en de gorgonzola heb niet ontdekt.

EC
18 oktober 2021

Snel bezorgd, smakelijk en een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
17 oktober 2021

In de opmerkingen gevraagd om pepers op de pizza maar dit niet gekregen. Scherpe saus gevraagd niet gekregen. Patat van kapsalon niet doorgebakken. Ga hier niet weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fabian
10 oktober 2021

Eten was helaas deze keer niet goed…. Patat was niet lekker in de kapsalon te kort gebakken te rauw te slap….. En hier hadden we 3 van…… Kipnuggets waren perfect!

Gaia
4 oktober 2021

Ik had bezorgtijd om 18:00 gedaan. Omdat ik nog dingen moest doen. Helaas werd het eten al om 16:50 bezorgd

Petra
4 oktober 2021

WEER opmerkingen niet gelezen.. Bezorger was er snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
3 oktober 2021

2,5 uur gewacht op het eten, extra vlees besteld maar was niet te merken. Koud, slap en niet te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvanka
3 oktober 2021
Sanne
3 oktober 2021

Four cheeses. Zoals altijd geweldig! Totaal-niet-ernstige verbeterpunten: -Geschatte bezorgtijd op de site klopte niet (kwam eerder!). -Had gevraagd saus achterwege te laten, toch saus. Altijd saus. Niet erg, alleen raadselachtig. (Wie doet er saus op een pizza?)

Blondie
2 oktober 2021

Eten kwam een uur later dan gezegd, eten was verder prima!

Simon
17 september 2021

Super snel geleverd (15 minuten) en lekker grote portie!

Ss
15 september 2021

Was mooi snel eten smaakte top!

M.huizenga
15 september 2021

Lekker eten , alleen jammer dat dat ondanks de porties groot zijn het vlees toch wat karig is.

RJ
11 september 2021
N
5 september 2021

Snel, warm en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tammy
1 september 2021

De reden dat ik eten bestel is omdat ik zelf geen zin heb om de deur uit te gaan. Een telefoontje van de bezorger dat zijn scooter stuk is en of ik m’n bestelling bij de portiek dien op te halen, ervaar ik dan ook als zeer vervelend, wanneer ik reeds m’n pyjama aanheb. Daarnaast is dit de tweede keer dat ik extra saus bestel en er slechts eentje ontvang. Vind het niet prettig meer te betalen en vervolgens geen volledige bestelling te ontvangen.

Martijn
29 augustus 2021

Super spare-ribs en tosti sucuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop
29 augustus 2021
Ravi Persaud
29 augustus 2021
Heleen
27 augustus 2021

Al 2 keer gemeld dat ik blikjesfrisdrank niet ontvangen heb, word niks mee gedaan. Ook zijn de broodjes best donker gebakken en worden ze maar driekwart opengesneden waardoor er in de laatste happen geen vlees en groenten zitten.

Piet
22 augustus 2021

Helemaal alles lekker...

Martijn
22 augustus 2021

Vlotte bezorging, maar bovenal erg lekkere spare-ribs! En algeheel netjes, schoon en aantrekkelijk!

Chris
18 augustus 2021

Geen blikje frisdrank bij mijn hasret menu

Anoniem
14 augustus 2021

Helemaal perfect, lekker heet en op tijd geleverd! Kwaliteit wat we gewend zijn van Hasret!

P Janssen
14 augustus 2021
Timo
11 augustus 2021

Was weer top!

Gerda
8 augustus 2021

in tijden niet zo'n lekkere pizza gegeten. Ik kan de pizza Hasret Kip aanbevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pas
6 augustus 2021

Ten eerste heb ik genoten van een niet normaal lekkere Alanya, ik blijf groot fan! Maar hij was niet warm, maar lauw. Desondanks prima te eten. De patat erbij was echter gewoon koud. De Turkse Pizza was wel warm, maar die was voor de lunch de dag erna. Vanaf het moment dat ik bericht kreeg dat mijn bestelling onderweg was totdat ik mijn puutje eten in handen kreeg, zat bijna 25 minuten. Logisch dat patat na zo'n tijd koud en slap aankomt. Als ik zelf op de fiets stap, is het van het restaurant tot mijn huis

Heleen
3 augustus 2021

Op de patat zaten vies smakende kruiden. De cocktailsaus smaakte ook niet lekker. Ik had gevraagd om alleen vlees en augurk op mijn broodje, maar helaas geen augurk erop gekregen. Mijn zoon was tevreden over de kapsalon en de bezorger was vriendelijk.

I
1 augustus 2021

Prima eten maar we hadden het voor bezorging om 19:15 besteld en het was er om 18:55 al dus het was koud toen ik thuis kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suad
1 augustus 2021

Lekker eten en de bezorging was mooi op tijd. 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
30 juli 2021

Snel bezorgd en lekkere grote porties!

Richard Mich
30 juli 2021

Lekker eten niet super veel Maar netjes en goed Snelle bezorging turbo scooter 😅

Hans
19 juli 2021
Kees
17 juli 2021

Bij de bestelling knoflooksaus en sambal saus besteld sambal zat er niet bij eten was prima

Bouius
16 juli 2021

Goed eten ! Goede prijs! Goede levering !

Nander
16 juli 2021

Helaas niet wat ik van de Hasret gewend ben. Normaal rijk gevulde falafelwrap. Nu zat er helaas alleen maar ijsberg sla en falafel op, zonder andere groenten of feta. Erg karige en smaakloze wrap. Hopelijk volgende keer weer beter

Gebruiker
5 juli 2021

Vriendelijke bezorger maar blikje cola is vergeten

Annoniem
3 juli 2021

Bezorging duurde precies 50 minuten het eten was echt lekker bestek hier altijd echt een aanrader voor je eten

E.J.Nieuwenhuijs
29 juni 2021

Op en top; lekker bezig!

Dennis
26 juni 2021

Het was een beetje raar in eerste instantie was de bezorgtijden 18 uur toen kreeg ik om 17:15 een update dat het onderweg was maar was er pas om 18 uur terwijl ik om de hoek woon was wel lekker

Robert
25 juni 2021

Supersnel geleverd (en dat om etenstijd) en overheerlijk!!! HASRET is een echte aanrader!

Hans
19 juni 2021

Good good... Altijd goed

Harrie
12 juni 2021

Voor herhaling vatbaar

Fabian
7 juni 2021

Lekker eten snel geleverd….. tot volgende keer !

Harriet
6 juni 2021

Prima prijs-kwaliteit verhouding, ruime porties en weer erg lekker! Én snelle bezorging. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P Janssen
4 juni 2021

the best

Gerrit
30 mei 2021

warm heerlijke pizza's vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P Janssen
30 mei 2021

goed goed

GJ
25 mei 2021

TOP

Andrea Smit
24 mei 2021

Normaliter geen klachten, alleen deze keer was de pizza bijna koud en slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goot
21 mei 2021

Alles lekker 😋

Timo
19 mei 2021

Wederom zeer tevreden!

Robert de wilde
15 mei 2021

Snel, correct bezorgd. En het smaakte weer heerlijk!

Jasper
14 mei 2021
Martijn
13 mei 2021

Vlot, zou een uur duren, bestelling was er na 35 minuten. En dat naar Groningen-Zuid! Lekker!

Aeion
7 mei 2021

Wederom heerlijke broodjes Bodrum, moesten wel even in de magnetron. Bezorging duurde helaas een kleine 75 minuten, al was het wel 23:00 geweest. De keer hiervoor was het er overigens binnen 25 minuten, dat aan de buitenkant van de stad.

Sifra
5 mei 2021

De patat in de kapsalon was helaas erg slap/niet lang genoeg gebakken

Loeloe
3 mei 2021

Niets te klagen over kwaliteit van de maaltijd. Echter de bezorger was ook deze keer te druk met bellen op z'n mobiel.

Ja
27 april 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits kuiper Groningen
14 april 2021

Het overwerken was weer een genot met een maaltijd van hasret 👌

Heide
14 april 2021

Perfect

TC
12 april 2021

Papaya was slap en shoarma was slecht stonk en zelfs de katten wilden het niet eten. We hadden ook sparrenbos dit was dan wel goed. Ik bestel hier dus niet weer. Dikke tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iulia
11 april 2021

Delicious food and good price :) Tip: pack separately the salad and the warm stuff

Răzvan Slobozeanu
6 april 2021

My broodje alanya, didnt have Feta

GJ
1 april 2021

Altijd weer superlekker!!!

Sam Bier
29 maart 2021

Echt heel Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

henk
27 maart 2021

heerlijk gegeten. Top.

Stella
21 maart 2021

Normaal gesproken kreeg je het dubbele van de nu aangeboden portie. Echter betaal je nog steeds dezelfde prijs. Zeer teleurstellend, want je verwacht voor het geld wat je betaald een stevige maaltijd. Tevens had ik als opmerking toegevoegd geen tomaten en krijg vervolgens tomaten erop. De wens en verwachting van de klant is dus blijkbaar niet belangrijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorien
20 maart 2021

Bestelling is nooit bezorgd en telefonisch onbereikbaar. Erg teleurstellend

Melchior
16 maart 2021

Lekker gegeten

Els
15 maart 2021

bezorging zoals afgesproken en het eten was hartstikke lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob
15 maart 2021
GJ
14 maart 2021

Zoals altijd weer... PERFECT

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sezer
14 maart 2021

Erg snel, vriendelijk, eten was lekker heet

Gast
14 maart 2021

Super snel bezorgd. Kapsalon voor en goede prijs. Lekker gegeten.

Goot
12 maart 2021

Alles weer top en lekker.

Bas Kruidhof
8 maart 2021

Eten besteld om 0130, zaak geopend tot 0230. Geen eten gehad, niks gehoord en wel betaald.

Erik
7 maart 2021

Vlees niet vers en patat niet goed gebalkken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
3 maart 2021

drankje vergeten

winters
2 maart 2021

netjes en snelle levering en zo als altijd lekker

jasper
1 maart 2021
Fabio
27 februari 2021

Slecht alles nat en klef

Olaf
27 februari 2021

De ribs waren okay. Ik had wel liever dat de salade IN het bakje zat en niet los in de zak.

GJ
25 februari 2021

Altijd weer genieten 👌🏻

Harald
18 februari 2021

Heerlijke spare ribs, snel geleverd 👍

Sven
17 februari 2021

Heb besteld en betaald en nooit wat gekregen. De winkel was nog 2 uur open, maar was ook niet te bereiken. Hoop dat ik mn geld terug krijg. Ik zit hier nu met honger. Erg bedankt

Zeeshan jamil
7 februari 2021

like always everything was perfect but i got a small issue today ...mostly i order food from my home but today i ordered food from my workplace because of lot of snow and it was near to you...the problem is your number mentioned on was incorrect i dialed 3 4 time then was able to reach you and .....2nd is i call to make it quick for me if it is possible because i had to leave from my workplace on time...when i was able to reach hasrat after 9 10 of call nobody was able to find out my food order and suddenly i saw a delivery man when i already decided to cancelled it because i i had no time to eat then.....welll later i took food from delivery man but bad thing is i had to eat very cold food when i reach to my home mean my stomach was empty for tonight hahahahhahaha i had to suffer with some cookies and tea.....but yea food smells good like always

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. de Jonge
6 februari 2021

Snelle levering en heerlijke pizza's en kapsalon

Rebekka
5 februari 2021
Rob
4 februari 2021
john
4 februari 2021

laatse keer zat het broodje en blikje fris er niet bij daarvoor was de salade vergeten, meestal ontbreekt er wel iets, vind het niet zo erg, de kwaliteit en bezorgsnelheid maakt veel goed

John
4 februari 2021

besteld om 3.20 uur en nooit geleverd, telefonisch ook gewoon niet bereikbaar.

Eric
30 januari 2021

Ik bestelde 2 kapsalon en vermelde in het veld van de opmerking dat 1 van de 2 zonder groente behalve sla moest... wat krijg ik thuis, 2 kapsalon met alles er op en er aan. Blijkbaar is lezen een vak. Gelukkig smaakte de kapsalon toch goed, al baalde ik er wel van als een stekker... vandaar 3 sterren! had er 5 kunnen zijn als men mijn berichtje had gelezen en had gevolgd.

GJ
28 januari 2021

zoals altijd... SUPER

Robert
26 januari 2021

Snel, heerlijk en correct!

Sluiter
25 januari 2021

Het eten was koud vieze slape patat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mintas
23 januari 2021

Heerlijke kapsalons! Alles lekker warm ondanks dat bezorgen lang duurde. Bezorger reed 3 rondjes door de straten om het huis te vinden, had te maken met Google Maps die het verkeerd aangeeft volgens hem. Patat van kapsalons waren lekker van smaak, lekker doorweekt van verse frituurolie zoals het hoort. Kip kebab was heerlijk gekruid en mals zoals het hoort. Top

Tuc
21 januari 2021
MC
20 januari 2021

Supersnelle bezorging! Eten zoals altijd heerlijk

Bianca
19 januari 2021

Lekker eten snelle bezorging

Goot
17 januari 2021

Alles lekker gekruid en top bezorging 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
17 januari 2021

De lahmacuns ( gekruid gehakt, tomaat, sla en ui) die ik had besteld. hadden letterlijk 3-4 stukjes tomaat erop en een waanzinnige hoeveel ijsbergsla. Het was niet bepaald lekker.

Silvia
16 januari 2021
Frits Kuiper Groningen
13 januari 2021

Weer heerlijk eten, netjes bezorgd, gratis cola er bij. zoals altijd weer een aanrader.

De waal
8 januari 2021

Goede service lekker eten goede bezorging vriendelijke bezorgers een echte aanrader

Timo
7 januari 2021

Spareribs BBQ was top!

Grietina van der Haak
6 januari 2021

Heerlijk!!! Meer kan ik er niet van maken, het ene woord zegt alles.

GJ
2 januari 2020

superlekker! (als altijd)

Mia
2 januari 2020

I asked them to take the falafel out of the bread, because I don’t like it, and replace it with cheese. They didn’t do it. Furthermore the bread was very bad quality. Won’t order here again.

WBJ Balt
2 januari 2020

Bestelling gedaan 22:27 31 december Niet gekregen.

Kim
1 januari 2020

Hoe is het mogelijk dat ik rond half 3 snachts bestel en om half 11 sochtends een bericht krijg dat jullie onderweg zijn? ONBEREIKBAAR! dit is de 2e keer dat dit zo gaat echt ongelovelijk. Jullie kunnen gelijk rechtsomkeert gaan met het eten en onderweg even een werkende telefoon halen. Heb tot half 7 gewacht en geprobeert te bellen en moet er 3 uur later uit om die bestelling te weigeren.

Isha
31 december 2020

Heerlijke pizza en snelle vriendelijke bezorging!

Miranda
30 december 2020

Ik ben een vaste klant bestelt vaak bij jullie alleen vandaag wel erg teleurgesteld aangezien ik 2 durum menu had bestelt en ik alleen maar sla er tussen had zitten met hooguit 4 stukjes kip! Ik heb contact met jullie opgenomen maar kreeg als antwoord u heeft gelijk volgende keer krijgt u wel iets extras te drinken! Waarop ik zei kan ik gewoon niet 2 nieuwe durums krijgen daarop werdt niet geantwoord en heel mooi gezegt Sorry nog een fijne avond en de hoorn werdt er opgegooit beetje jammer van dit bedoel bestelt zo vaak bij jullie.

Lily
29 december 2020

Altijd goed, Lekker eten zowel qua pizza als de broodjes etc. Aanrader: de pizza CALZONE! heerlijk, eigenlijk een mix tussen een pizza en een broodje :) Snel en warm bezorgd. Top

Rick
28 december 2020

Heel lekker en je bent er echt vol van

Mark
27 december 2020

In tegenstelling tot het lekkere eten wat we normaal van Hasret gewend zijn dit keer erg vet en lauw :-( Bezorger erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
24 december 2020

Supersnel, veel en lekker!

auke
22 december 2020

prima

Klaas
21 december 2020

Broodje döner is heerlijk. Falafel is niet aan te bevelen, erg droog. Pizza was lekker maar geplet in de doos

Mirella
21 december 2020

Het broodje was verder lekker alleen niet meer zo warm bij aankomst van het bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. de Jonge
18 december 2020

Heerlijke pizza en snelle levering!

Folk
17 december 2020

Smaakte super. Kwam precies op de opgegeven tijd, duurde wel vrij lang, een uur na het bestellen stond de bezorger aan de deur.

Karlijn
17 december 2020

Mega snelle bezorging, goede (warme!) producten; echt top!

Frits kuiper Groningen
16 december 2020
Timo
16 december 2020

Was top!

N VW
14 december 2020

Eten was prima. Vriendelijke bezorger.

paul
14 december 2020

niets ontvangen op de site stond dat ze tot 3:45 open zijn. ik heb om half 2 besteld en betaald via de site, en om 3 uur gebeld waar mijn bestelling bleef. blijkt dat ze om 1 uur al dicht waren. Hoe gaan we dit oplossen Hasret? kan ik morgen langs komen om alsnog de bestelling mee te krijgen?

Noyan
14 december 2020

heb eten besteld, nooit gekregen fucking 4 uur gewacht ben toen maar naar bed gegaan met honger en 12 euro minder

Timo
13 december 2020

Altijd zeer tevreden! Lekker eten en prima dagdeals!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

freddy
13 december 2020

ik hou niet zo van heineken, maar ik was blij omdat er niet iets anders was.

Goot
10 december 2020

Alles top en lekker

Marc
7 december 2020
Manuel
5 december 2020

Erg lekker, goede prijs en snelle levering.

GJ
1 december 2020

weer heerlijk

Hanssen
24 november 2020
Erna
22 november 2020
van Heijningen
18 november 2020

prima eten, sneller bezorgd dan aangegeven, compliment!

Mijke
18 november 2020

Heerlijk geschranst, bezorging veel sneller dan ze hadden gezegd, frietjes krokant; TOP!

Goeie levering
17 november 2020

40min eerder bezorgd dan werd aangegeven. Heel fijn.

Hanssen
16 november 2020
Shani
12 november 2020

Gewoon lekker, warm, delicious..!!

Manuel
11 november 2020

De friet smaakte een beetje naar oude frituurolie

GJ
7 november 2020

Super! (zoals altijd)

Pia
2 november 2020
Hans
30 oktober 2020

Goed te knagen en binnen te houden.

GJ
27 oktober 2020

Snel bezorgd en lekker... maar helaas deze keer niet de bestelde pikante saus ontvangen

Peter
25 oktober 2020

Eten was koud toen het werd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boer
25 oktober 2020

Was lekker

Hanssen
17 oktober 2020
Verhaaf
13 oktober 2020

We kregen zo weinig patat echt niet normaal