Avaliações de Hasret Groningen

Avaliações recentes

4.0
Emmily
3 abril 2024

Niet bezorgd!

Alex
3 abril 2024

Hoeveelheid eten prima, smaak goed, maar patat beetje te ver gebakken, net als het broodje. Vond het ook wat weinig vlees en wat veel sla. Ben beter gewend, daarom een ster minder deze keer.

Thomas
24 março 2024

Nice food, kapsalons were still very hot.

Charles Wout
23 março 2024

Echt 👌👍👍

D van Gelden
20 março 2024

Broodje kebab en lams shoarma altijd goed en lekker. Bezorging ook altijd vlot.

Koers
18 março 2024

Toppers! Vers! En altijd lekker’ dankjewel!

KvS
5 março 2024

Hasret schotel besteld. Patat was heel slap bij aankomst. Jammer!

M
3 março 2024
Colijn
29 fevereiro 2024

Dat de wijn op was geen aardappelschijfjes liever dan patat

Heide
26 fevereiro 2024
Hasi
25 fevereiro 2024

De lahmachun was superlekker

W
23 fevereiro 2024

Dat waren weer een uitstekende pizza en dito spareribs!!

Mat
19 fevereiro 2024

Het eten was lekker en op tijd, maar helaas al wel flink afgekoeld.

Dennis Breed
19 fevereiro 2024
Iris
17 fevereiro 2024

Was erg lekker!!!

Alexander
13 fevereiro 2024

Menu Alanya kalf: FANTASTISCH! Dit was echt briljant lekker. Groot broodje, veel beleg, vers, warm. Heerlijk gekruide patat. Vriendelijke bezorger. Hier word ik blij van.

W
13 fevereiro 2024

Hier kun je gerust spareribs bestellen, vers en goede kwaliteit. De pittige variant is een aanrader. Alles kwam warm aan. Ik ben eigenlijk altijd wel tevreden over Hasret, vooral over hun lekker belegde pizza's. Ja, de saus wordt wel eens vergeten, maar dat is het enige.

Piet colijn
9 fevereiro 2024
Mahmoud Qassem
5 fevereiro 2024

Kapsalon was lekker Pizza was heel koud en verbrandt bijna geen kaas erop Heb t weggegooid zo jammer maar, kapsalon was heerlijk

Sarah
3 fevereiro 2024

Bij Hasret weet je wat je hebt!!

W
1 fevereiro 2024

Weer tevreden hoor!

Anoniem
27 janeiro 2024

Top..!

Lorenzo
27 janeiro 2024
Valentijn
26 janeiro 2024

Super snel bezorgd! Duurde slechts 15 minuten, helaas was de feta pizza niet erg dik belegd, weinig feta en maar 8 olijfjes.

Ivo Krikken
21 janeiro 2024

Pizza doos was vochtig en ingedeukt op veel plekken, hierdoor waren de toppings op de pizza compleet los gekomen en in de hoek van de doos geschoven. Smaak en bezorging was verder prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dineke
20 janeiro 2024

Eten was heerlijk.

H.Hosa
20 janeiro 2024

Het warm en op tijd. Bedankt!!!💖

WG
16 janeiro 2024

Beide pizza's waren weer helemaal prima!

-
12 janeiro 2024

pizza was naar de kant van de doos geschoven en geplet bij aankomst, barbaars hebben wij bijna 1,5 uur op de bestelling gewacht en was de pizza ook nog eens sompig.

WG
5 janeiro 2024

Was weer prima!

haydar
1 janeiro 2024

Wat een stelletje vieze asocialen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dominiek
27 dezembro 2023

Eten was niet goed spareribs waren verbrand saus was wel lekker. Patat was helemaal slap en nat van het vocht. Pizza waren helemaal slap en koud de doos was gewoon nat van het vet en die witte dingen die op de pizza zitten staken door de doos heen zo nat was de doos. Er staat bij dat je gratis fles wijn krijgt maar niks ontvangen. Heel jammer allemaal bezorger was wel vriendelijk !

Colijn
25 dezembro 2023
Charles
24 dezembro 2023

👍👍👍👍👍👍👍

Ineke
22 dezembro 2023

Bezorging was prima maar ben wel 2 keer gebeld of de bestelling klopte had te maken (denk ik) dat ik contant wilde betalen en de bestelling kostte 50 euro

Wouter
22 dezembro 2023

Ja wat moet ik er van zeggen....als het niet goed zou zijn, zou ik hier niet zo vaak bestellen....nu ook weer dikke prima en vers, zoals ik van Hasret gewend ben. Gewoon constante kwaliteit pizza's, ga zo door heren!

Pascal Pathuis
21 dezembro 2023

Super goeie bezorging, snel en netjes. Echte strijders

S louisa
20 dezembro 2023

Last kapsalon besteld, en geen saus bij gekregen!

Wouter
16 dezembro 2023

Waren weer 2 perfecte pizza's! Dankjewel!

Piet Colijn
14 dezembro 2023
L.
10 dezembro 2023

Snelle service, vriendelijke bezorger!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marloes Dijkstra
9 dezembro 2023

Zoals altijd perfect

DeepthiSarath
29 novembro 2023

I just ordered kapsalon, I mentioned I want salad and aardappelschijfjes but they gave something else they didn't delivered salad and aardappelschijfjes if I call thay r not picking it's very disgusting it's make really bad delivery

Boons
28 novembro 2023

Bezorging duurde erg lang, waardoor het eten niet meer warm was. Erg weinig patat voor een bedrag van €3,50 per bakje.

Alex
27 novembro 2023

Als je weet dat je bezorging nog 4 adressen moet doen, ik noem maar wat, dan moet je een 5e bestelling nog niet bereiden. Ik heb nog nooit zo koud eten gehad. Na meer dan uur wachten heb ik het broodje in de magnetron gedaan en de patat in de airfryer. Uiteindelijk maar paar minuten werk en alsnog heerlijk warm gegeten, maar zou niet nodig moeten zijn en niet iedereen heeft die optie. Als ik dan toch de air fryer moet pakken, had ik er net zo goed zelf diepvriespatat in kunnen bereiden. En snacks had ik ook nog wel gehad. Zonde. Note to myself: feta er afhalen, voordat broodje magnetron in gaat. Dat wordt er niet beter op. :p

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pranger
26 novembro 2023

Heerlijk gegeten, en vriendelijke bezorger. Niks op aan te merken.

kruse
24 novembro 2023

de broodjes waren zwart

Paul
23 novembro 2023

Super lekkere kapsalon, zeer snel bezorgd. Altijd weer goed!

Teupje
13 novembro 2023

-

cakir
8 novembro 2023

patat van kapsalon was niet vers! was tig keer opgewarmd, duidelijk! Een paar zelfs goed aangebrand

Alex
2 novembro 2023
Wouter
1 novembro 2023

Was weer helemaal prima en met die korting bij bestelling boven 25 euro worden de spareribs ook lekker goedkoop. En de pizza's van Hasret zijn beter en verser dan mening Italiaanse pizzeria. Tot de volgende keer weer!

Piet
1 novembro 2023
Zep
26 outubro 2023
Heide
24 outubro 2023
Diane
9 outubro 2023

Laat de bezorgers naar de hoofdingang gaan bij martini.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk PEDDEMORS
3 outubro 2023

Patat was koud en slof , het broodje doner was ook koud . Ik had het idee dat de maaltijd een half uur in de tas vd bezorger heeft gezeten en was dus echt niet lekker.

Simon
2 outubro 2023

Lekkere grote porties, niet duur en snel bezorgd (45min).

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paula
28 setembro 2023

Snel geleverd, vriendelijke bezorger, vers en warm eten, helemaal top!

Alex
27 setembro 2023

Broodje fantastisch. Cola en patat beide lauw. Patat zag er uit en proefde alsof het voor iemand anders klaar stond en later nog een keer voor mij terug in de frituurpan gegooid is en weer gekruid. Uitgemergeld en niet te geloven zout. Als dit vers patat was heeft het echt niet normaal lang in het vet gezeten en dat klopt niet met snelle bezorging. Jammer. We zijn uren verder en ik proef het nog steeds.

Brigitta balsters
27 setembro 2023

Bestelling was niet compleet en korting niet verrekend. contact via telefoon lijkt onmogelijk. Eindstand miste we 1 broodje en de sambal

Miranda
25 setembro 2023

Helaas was het eten weer koud toen het aankwam. En de kip was niet gaar. Jammer hasret.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JD
23 setembro 2023

Heerlijk eten en het eten werd voor het afgesproken tijdstip bezorgd.

Paulers
21 setembro 2023

Geweldig eten. Vlot en vriendelijke bezorging. Top ervaring, doen we zeker weer!

Linda mulder
20 setembro 2023
Gabriel Aarden
15 setembro 2023

Altijd goed Altijd lekker.......maar ook Altijd heel slecht nederlands sprekende bezorgers waardoor er niet gecommuniceerd kan worden als er een keer een fout vanuit mijn kant gemaakt is kan ik dit niet per telefoon recht zetten of oplossen. Waardoor de bestelling vaak fout gaat en er frustratie ontstaat. Verder Altijd tevreden vaste klant!

Sis
13 setembro 2023

Snel, alles was lekker, grote porties. Alleen sla/groente had wat bijsmaak in lahmachun en weinig tot geen kaas. Verder prima.

Alex
11 setembro 2023
Luca
10 setembro 2023

Was helemaal top!

Jeroen Lap
7 setembro 2023

Mooi op tijd

WG
7 setembro 2023

Was weer dikke prima (warm en verse ingredienten) en de salade boven verwachting. En weer binnen een uur bezorgd. Tot de volgende keer!

Kock
3 setembro 2023

Superlekker wat ons betreft : de beste qua smaak,bezorging en prijs!!!

Nicole
3 setembro 2023

Snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Charles
2 setembro 2023

1e bestelling was koud, gebeld, nieuwe broodjes gebracht die ook lauw tot koud waren. Niet weer dus

Miranda
2 setembro 2023

Ik had pizza met oa paprika besteld, echter geen paprika op mijn pizza gevonden.

Alex
23 agosto 2023

Geweldig, zelfde bestelling als 2 weken geleden. Ander en minder patat, meer vlees en groter duurder broodje maar plakje Feta minder haha. Toch is het resultaat weer dat ik genoten heb.

Arie
13 agosto 2023
Alex
10 agosto 2023

Heeeeeeeeeel lang niks besteld omdat ik zwaar ontevreden was. Gratis blikje drinken was er niet, mais op Alanya en amper feta. Toch x proberen weer. Dit keer was het ouderwets goed. Goedkoper broodje, maar qua smaak goed. Ruim feta, veel patat, ijskoud drinken. Ik heb er echt van genoten zoals vroeger. Hou dit niveau vast.

Nick
8 agosto 2023
Wouter
8 agosto 2023

Voor de inmiddels 11e keer achter elkaar dikke prima. Goede kwaliteit, vers en tot nu toe altijd ruim binnen een uur warm bezorgd.

Maureen
5 agosto 2023

Slecht gisteravond de hele avond geprobeerd jullie te bellen al in gesprek op de pizza zaten vieze kruiden die er normaal niet op zit

Menkveld
4 agosto 2023

Was gauw koud

Sarah
2 agosto 2023

Eten was heerlijk en vriendelijke bezorger.

Wouter
31 julho 2023
Maureen
30 julho 2023

Super snelle bezorging en de pizza was heerlijk 👌ga zeker vaker bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roy Anakotta
28 julho 2023

Bestelling op tijd bezorgd en was lekker!

Ellen
27 julho 2023

Lekker en snel zoals altijd

.
22 julho 2023

Pizza was erg dik en erg zout. En patat slap

Patrick
20 julho 2023

Kapsalons waren goed! Echter wel jammer dat de knoflooksaus niet werd geleverd en de bezorger een uur te vroeg op de stoep stond (en hier totaal geen empathie voor had). Mijn partner heeft een koude kapsalon moeten eten

Cathy Haan
15 julho 2023

De Lamachub was voor de helft helemaal klef door het vocht. Vanaf het moment dat ze vertrokken tot het moment dat het geleverd werd, heeft 20 minuten geduurd. Hierdoor patat niet meer lekker. Deze kwaliteit zijn wij niet gewend van Hasret.

Wouter
14 julho 2023

was weer dikke prima, 3 flinke maaltijden voor nog geen 25 euro. Wederom perfecte pizza met verse ingredienten.

Pieter
10 julho 2023
Jasper
2 julho 2023

Bezorging was 25 min eerder dan aangegeven, in mijn geval juist fijn. Spareribs (naturel) waren goed! Mals en veel!. Turkse tosti was oké, maar niet bijzonder. Had het idee dat die ook niet echt belegd was met wat vermeld stond. De patat was slap en nat (?) en de salade en knoflooksaus stelden niet zoveel voor, maar goed daar bestel ik eigenlijk ook niet voor. Spareribs was 5 ster, punt aftrek voor de matigheid van de rest (vooral patat).

Wouter
26 junho 2023

Onze pizza "vijfje" was boven verwachting goed en zag er beter uit dan van menig echte pizzeria! En verse champignons ipv die zooi uit blik. Daarom afgelopen weekend weer dezelfde besteld. Ga zo door heren! Top hoor! En de lahmacun doner was ook weer 100 punten en lekker vers en zelfs te groot voor 1 persoon.

Jan Westerhoff
25 junho 2023

Het was lekker wam en smaakte erg goed. Voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Charles
24 junho 2023

Goed gevuld en rijkelijk belegd broodje👍

Merel
21 junho 2023

Ik ben telkens verbaasd over de kwaliteit van de pizza's, nu ook een Hasret menu besteld voor mijn zoon (patat, broodje en iets te drinken) en ook positief verrast over de heerlijke smaak van de gekruide patatjes! Die ga ik zeker nog eens bestellen. Ook top is dat het goed betaalbaar is. En hoewel de bestelling wordt aangekondigd er over een uur te zijn (knorrend maagje, o nee, dan pas?) heb ik nog nooit meegemaakt dat het ook echt een uur duurt, meestal zijn ze er veel sneller! Helaas heb ik gisteren niet 1, maar wel 2 haren in mijn pizza gevonden. Ik dacht nog even dat het mijn eigen haar was, maar de haren zaten vast versmolten in de kaas. Toen ik daarover belde om hen te waarschuwen (let op, haarnetjes gewenst!) kreeg ik naast natuurlijk direct een aanbod voor een nieuwe pizza/iets te drinken (dat hoefde ik niet, ik ontdekte de haar pas halverwege de pizza) ook de vraag hoe dat nou zou kunnen, die haar, want in de oven zou een haartje toch direct weggebrand zijn? Jammer dat ik

Thomas
14 junho 2023
Hempenius
5 junho 2023

Super

Eric
4 junho 2023

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.