Facebook

Beoordelingen van Hasret Groningen

Recente recensies van Hasret Groningen

3 sterren na 328 reviews

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag om 17.10 uur eten besteld het is nu 20.31 en nog steeds geen eten gehad echt heel erg slecht telefoon pakken ze niet aan..... dit was 1 x maar zeker nooit weer en als jullie dit lezen Mn eten mogen jullie houden want heb nu ergens anders besteld en dat was er binnen 15 min...

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

slechte zaak , eten was koud en duurde heel lang telefonisch niet te bereiken zaak is verhuisd. als je wel contact krijgt wordt er gezegd "dan bestel je toch ergens anders "

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd. Super!

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht, eten besteld maar er wordt gewoon niks bezorgd. Telefonisch contact proberen op te nemen maar geen gehoor. Voor mij geen Hasret meer

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom moet ik een ster geven, wanneer ik totaal niet tevreden ben. Het zouden mijn sterren moeten zijn. Ik heb mijn bestelling om 16.22 uur gedaan. Het is nu 20.03 en heb niets gekregen. Ik heb een keer of 10 gebeld, maar geen gehoor. Ik wil dus mijn geld terug. Mijn kinderen en ik hebben net pas het eten op, die ik dus weer ergens anders heb moeten halen. Normaal leveren ze altijd en bellen ze bij veranderingen, maar dit slaat nergens op. Ik mag hopen dat hasret contact opneemt en mij direct het geld terug geeft. Dat zou wel het minste zijn wat ze kunnen doen en ook hoe het hoort.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb niet de juiste bestelling gekregen helaas.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maarjammer dat de gevraagde saus niet aanwezig was

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van producten was uitstekend, maar de bestelling arriveerde 45 minuten te vroeg.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was normaal. Bezorger was fenomenaal. Ik had een rustige avond verwacht met niet al te veel vreemde gebeuringen. Maar wat bleek, ik was slim genoeg om aan te geven dat ik cash wou betalen terwijl ik alleen pinnen kon. De bezorger was zo vriendelijk om op avontuur te gaan met mij, hij bracht mij naar de pin automaat. In mijn ochtendoutfit (badjas en slippers) ben ik naar de pinautomaat gereden en weer terug. Beste man wie je ook bent, dankjewel!

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!!!!! Heb heerlijk gegeten. Dankjewel en tot een volgende keer.

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb lam doner met toeslag bestellt maar kip gekregen. Patat niet eetbaar slap - afval! Eerste keer bestellt en niets voor mijn geld gekregen. Onbeschaamdheid dat ik niet mijn geld terug gekregen heb! Nooit meer!

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

got a chicken kapsalon despite having paid the extra 50 cents for the calf meat

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had kapsalon besteld. Duidelijk vermeld dat ik er alleen tomaat op wou, kreeg als nog alles er op en der aan. Verder had ik om 16:15 het eten willen hebben alleen ze waren 20 minuten te vroeg. Bezorger was vrij kortaf.

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde langer dan een uur. Kwaliteit is lekker alleen was de sla droog op de kapsalon en de Döner box was wel erg klein qua prijs verhouding.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten 5* Snelle bezorging 5*

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bestelling gekregen. En zelfs verkeerde saus. Ook geen extra vlees zoals gevraagd. Tonijnsalade niet lekker. Langer dan een uur wachttijd. Is afsluitbare bak gaan lekken alles onder nattigheid. Niet prettig.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten rond 21:00 uur via internet besteld om te laten bezorgen. Anderhalf uur later maar eens gebeld waar mijn eten bleef. Bleek dat ze nog moesten beginnen met het maken van het eten. Ik mocht de bestelling ook annuleren en dan zou ik het geld terug gestort krijgen. Dat heb ik toen gedaan. Nu maar hopen dat ze wel snel zijn met het geld terug storten. Ik bestel hier niet weer.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was ok, but the size of the portion has decreased a lot from what it used to be before. Disappointed on that. The delivery service was good and on-time.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik belde omdat het verkeerd was geleverd En kreeg het een antwoord dat we een andere hasret hadden gemaild maar heb wel jullie site gebruikt en dit is de tweede keer wel jammer het eten is wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de feta vergeten op mijn brood Alanya. De voornamelijkste reden waarom ik dit broodje überhaupt had besteld. Bezorging en smaak was verder prima.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten as always. Bezorging duurde 1,5 uur echt veel te lang

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:10 bestelling gedaan voor kalfsvlees, 19:10 nagevraagd wanneer het ging komen; het was heel druk geworden. Nog een half uurtje. 20:00 belt hij zelf: kalfsvlees is op en of het kip mag worden. En voor de vertraging krijgen we extra blikje cola. Wat laat maar wel vriendelijk. 20:14 hadden we kapsalon en broodje shoarma. Patat bij de kapsalon was slap en het geheel was lauw. Shoarma was gewoon kebab. Knoflooksaus was dun. Jammer hasret, geen volgende keer meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered at 18.00 and I waited until around 20.00 when I still did not receive my order then I called them but they do not answer I have called three times or more in a row but I hear nothing and have sent message also nothing. after calling more times, call an angry man when he sees that no more deliverer that evening and send my money back then he hangs up the phone while their websites are just open to place the order. disrespectful restaurant !!!!!

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg slechte ervaring. Ik had een broodje en een pizza besteld met kalfsvlees döner. De pizza kreeg ik zonder enige döner, het broodje met kippenvlees. Gebeld met Hasret, kreeg ik een erg slecht verstaanbare meneer aan de telefoon. Hij zei we hebben geen kalfsvlees. Ik kon dit toch echt aanvinken op de site en voor de pizza heb ik dit in de opmerking gezet (dit hebben ze wel gelezen want de pizza moest zonder gorgonzola en dat zat er ook inderdaad niet op). Op mijn vraag waarom ik niet gebeld was dat er geen kalfsvlees was, kon meneer geen antwoord geven. Ik belde rond 8 uur, ik moest rond 10 uur maar weer terugbellen want dan was de eigenaar er. Hierop zei ik dat ik ander eten wilde, want ik lus geen kippenvlees. Ik moest maar om 10 uur bellen. Vervolgens kreeg ik iemand anders aan de telefoon die mij beter begreep, maar 'slechts' bezorger was en niets voor mij kon doen. Waarop ik de andere meneer weer aan de telefoon wilde hebben. Dat kon en vervolgens heb ik 10 minuten aan de lijn ge

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vaker Kapsalon besteld, . Alleen zonder augurk en ui zou ik het graag willen! wanneer ik dus kapsalon bestel heb ik vaker het probleem gehad dat er wel augurk en ui erin zit. Dus aub voor de volgende keer GRAAG duidelijker lezen. Bezorging : was op tijd geleverd. Maar vorige keer was het 2 uur later geleverd dan normale bezorgtijd. Ernorm drukte, vandaar latere tijdstip aangeleverd?? Meer personeel aannemen en meer voorbereiden ;) Voor de rest; lekker smaak ✌🏻

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat en aardappelschijfjes waren klef. Alles was vochtig/ met condens, hoogstwaarschijnlijk doordat het in een plastic zakje was verpakt. De salade had ik meer van verwacht dan wat sla, paar dunne stukjes ui, 1(!) dun plakje augurk en 1(!) dik stuk tomaat erbij. De kwaliteit van de spareribs was goed, ze waren ook nog heel heet en lekkere marinade. Wellicht anders de patat en aardappelschijfjes gaan verpakken... De blikjes frisdrank die erbij zaten (apart in een doorzichtig plastic zakje) waren prima. De mededeling die ik had getypt over de bel die het soms niet doet, was niet helemaal te lezen op de bon. Ik hoop dat de bezorger het ergens anders ook kon lezen, want als ik niet open deed had hij anders niet mijn nummer.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was lekker gewoon top. en de bezorging was lekker op tijd

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, goed eten en een goeie prijs, top!

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal hebben wij geen klachten over het eten, maar vandaag was de pizza anders van smaak dan normaal en de friet en kipkebap waren heel droog. Helaas hebben wij meer dan de helft weggegooid. Ook had ik als tijd half zes opgegeven, maar toen ik thuis kwam was het er al. Misschien heb ik dat niet goed gecontroleerd of is het niet doorgekomen.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur wachten op een lauw bakje voedsel. Moet ik nog meer zeggen?

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werdt pas na 80min bezorgd. De pata was slap

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kregen we koud aangeleverd.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeel slecht, ten eerste ik heb kalfsdoner besteld ik kreeg kip. Bezorging duurde 2 uur!!! Eten was hartstikke koud. De helft weggegooid. Ik heb meteen gebeld waarom verkeerde vlees? ja meneer we hebben geen kalfsdoner meer. Meld dat gewoon op je website!! Moest ook extra voor betalen

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, echter voor de vierde keer op rij het verkeerde item geleverd. Nu zelfs nadat de bezorger de eerste keer was teruggereden om het te herstellenz

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

70min moeten wachten, broodjes waren lauw/koud en nat(waarschijnlijk feta) erg teleurstellend.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes (Alanya) op tijd bezorgd en ze waren heerlijk!

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde lahmacun geleverd en geen patat bij chickenwings. Kennis van het eigen menu zou handig zijn, i.p.v. arrogant naar klanten te zijn. 2 keer gebeld en geen nieuwe levering gekregen, als beloofd. En later de telefoonlijn er maar uit trekken o.i.d.. Schaam je Hasret! Uiterst slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x besteld op 1 avond . Om half 4 besteld voor 17.15. Drie kwartier te laat eten half koud. Had 3x kapsalon 1x extra vlees en 1x keer met kalfsvlees. We konden niet uitvinden welke wat was. Even op de verpakking schrijven was makkelijker geweest. Ook extra patat besteld was koud slap en nat . Voor 2 personen die later kwamen om 17.45 besteld om om 19.15 te bezorgen . Weer 3 kwartier te laat dit keer wel warm

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging, binnen een half uur was mijn eten er al. En het smaakte ook goed, de sla zat alleen bij het warm eten in. Dat hoort eigelijk niet zo maar het heeft als nog gesmaakt 👌.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige week eerste keer besteld. Moest twee uur wachten op mijn eten. Wat ik in de opmerkingen bij het bestelen had gezet werd helemaal niets mee gedaan. Geen excuses dat het zo lang duurde,, niets. Kan gebeuren dacht ik en ik gaf het een tweede kans. Vandaag weer besteld. Dit keer in de middag al besteld en aangegeven dat ik om 17:45 uur graag bezorgd wilde hebben. Om 18:00 uur nog geen bezorging. Ook geen telefoontje dat het later zou worden. Niets. Wederom werd er niets gedaan met mijn tekst in de opmerkingen. Eten was koud, flauw en slap. Wederom geen excuses, niets. Het eten werd in mijn hand gedrukt door een bezorger waarvan ik alleen de ogen kon zien. Zonder ook maar iets te zeggen. En weg was ie. Al met al, slecht eten, slechte service, nooit meer Hasret.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn grootste vieze rikken, De helft van me eten was er niet wel byna 20 eu betalen wat al koud is bah smerige zaken vieze hasret nooitt meer wat van jullie bestellen😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling liet lang (meer dan uur) op zich wachten.

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb een uur moeten wachten. Uiteindelijk werd het koud geleverd, zonder de beloofde gratis frisdrank. Jammer. Hasret A-straat is beter qua levering en eten

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel lekker, maar in plaats van cocktailsaus werd er mayonaise meegeleverd en de kapsalon hadden we met bbq saus gevraagd maar ook die saus zat er niet bij (misschien kon dat niet maar dat weet ik verder niet)

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matige pizza, 1 uur 15 min gewacht.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten niet bezorgt. Erg slecht na 1.5uuur wachten

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2.5 uur moeten wachten op eten. Na 2 uur gebeld en werd er gezegd dat het druk is en op de achtergrond dat ik nog moet wachten. Eten was oke de sla smaakt gewoon na rauwe ui en patat was wat klef.

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wilde graag een kapsalon zonder kaas, maar deze werd met kaas bezorgd. Daardoor was het minder lekker voor mij. Wij hadden nog gebeld dat onze deurbel het tijdelijk niet deed, diegene aan de telefoon vertelde dat dit geen probleem is en dat hij zou doorgeven aan de bezorger dat hij ons moest bellen. Eindstand: de buurvrouw heeft eten aangenomen en de bezorger begon te zeuren dat hij al 15min. stond te wachten. Slecht. Heel slecht.

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee dagen achter elkaar besteld, op een tijdstip met ruim twee uur tussenruimte. Dag één: bijna een uur te laat, dag twee: ruim een half uur te laat. Vraag me af wat het nut is van op een tijdstip te bestellen...jammer!!!

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ander half uur gewacht op ons eten, en het was gewoon lauw. We hebben betaald via iDEAL, dus mijn gedachten zijn, het is betaald het kan wel wachten. Ik heb er gisteren ook over gebeld. Als we het halen is het altijd goed, zoals gisteren gegaan is was gewoon slecht. Er is wel sorry gezegd en konden wel mieuwe krijgen, maar daar hadden we op dat moment geen behoefte meer aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen maandag een pizza besteld en helaas niet de kwaliteit gekregen die ik van de Hasret gewend ben. Pizza was slap aan de binnenkant en er zaten jalapenos op terwijl ik deze niet bij de pizza vermeld stonden. Desalniettemin blijft het mijn favoriete zaak in Groningen!

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur moeten wachten op de bestelling. Toen we de bestelling kregen was alles ook zo goed als koud...

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!! De bezorger liet het wel vervolgens voor de deur vallen en dat maakte het aanzicht wel iets minder aantrekkelijk.

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was erg onbeleefd en totaal niet klantvriendelijk. Vroeg mij waarom ik niet naar beneden kwam, maar dat is niet zo gek als er niet wordt aangebeld. Het eten was wel lekker.

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een kapsalon kip en een kapsalon kalf besteld met extra kalfsvlees. Kregen 2x kip met een los bakje kalfsvlees. Daarnaast was het eten koud.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een uur voordat het eten er was. Terwijl we om 16.45 besteld hadden, niet echt het drukste moment van de avond. Toen het eten er was, was het aardig koud en klef.

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Vooraf betaald via iDeal , moest vervolgens meer dan 2 uur wachten voordat het bezorgd werd

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had lichtelijke tijdsdruk, dus had gebeld na een half uur hoe lang de bestelling ongeveer zou duren, met als antwoord binnen een half uur. Dat werd uit eindelijk drie kwartier, waarna ook nog eens bleek dat mijn olijf-loze pizza bezaaid was met olijven en de sauzen niet bijgeleverd waren. Al met al niet tevreden.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kapsalon was rijkelijk belegd top.

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet heel warm, saus was heel weinig. Verder wel lekker.

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De schotel smaakte prima, mijn broodje kebap smaakte daarin tegen stukken minder. Het vlees was lekker, het broodje had zwarte plekken, en smaakte verbrand Dit zorgde ervoor dat het tegen viel. Verder prima.

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza (kinderen vinden deze lekkerder dan Napoli) en prima kapsalon. We kregen er een flesje rode wijn bij (trouwens lekkere wijn). Ook had ik om een extra bakje knoflooksaus gevraagd ook deze is ee kosteloos bijgeleverd.

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was slap, de rest was wel goed en lekker 👍

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Dik een half uur telaat met de bestelling geen korting en ook nog eens koud eten Zeer slechte ervaring

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na anderhalf uur wachten krijg je een koude troep. Oneetbaar ! Nooit meer hasret..

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van smaak snelle levering helemaal top

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Gratis drankje alleen niet gekregen.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had niet voldoende wisselgeld om terug te geven terwijl er vooraf was aangegeven met hoeveel geld er betaald ging worden. Erg slecht! Vervolgens zit er bij beide bestellingen totaal andere saus bij dan dat we besteld hadden. Als je dan belt naar het telefoonnummer dat in de mail staat bij de bevestiging van de bestelling krijg je ook nog eens te horen dat je niet het goede nummer hebt gebeld en dan moet je zelf maar uitzoeken waar je wel naar toe moet bellen. Hoezo slechte service!

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze kapsalons echt helemaal kapotgemaakt. Waren echt heerlijk echt, ik bestel altijd bij hasret maar deze keer was perfect, de patat was knapperig en gekruid alsof de kruiden net vers uit Indonesië kwamen, vervolgens zat er een lekkere malse bruine laag kip kebab op afgedekt met lekkere kruiden met laag sla wat er allemaal vers uit zag net alsof net uit de eigen tuin van hasret was gehaald om over mijn kapsalon te doen. Bezorging werd ook echt gewaardeerd, was er perfect op tijd, bezorger was aardig wilde sowieso knuffel geven maar hij had handen vol met mijn bestelling en sowieso is beetje raar #nohomo maar kapsalon was kapot warm echt perfect gewoon, heb alles gegeten ik was verder hele avond vol maar anders had ik zo weer een besteld. Bezorging was zo snel leek wel bezorgd met Ferrari maar was gewoon scooter, maar dacht is Ferrari zo snel uit centrum. Ik ga zeker weer bestellen Hasret altijd nummer 1, enige wat jammer is, is dat er nu bezorgkosten bij komen, maar snap dat benzine n

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Bezorging duurde bijna een uur.

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slappe aardappelschijfjes en aan de buitenkant van elk doosje zat veel vet

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde anderhalf uur. Ging dood van de honger joh!

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten maar een zeer slechte bezorging , had de gratis cola niet bij zich en ook niet bezorgd , het eten zat door elkaar geschud in het tasje

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, duurde driekwartier. Cola was koud, maar ze hebben mij knoflooksaus gegeven terwijl ik sambal had aangeklikt. Jammer

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet iedereen lust knoflooksaus. Er was echter geen mogelijkheid om voor een andere saus te kiezen. In salade wel erg veel rauwe ui. Verder alles prima!

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg een volle bak met kippenvlees en patat. Maar had het idee dat het eerder bij iemand anders op zijn bord had gelegen. Er zat een stuk kip bij met daarin een rond gaatje, had duidelijk eerder op een sateprikker gezeten. Verder zaten er stukjes ui en sla tussen, terwijl dit niet bij mijn bestelling hoorde. Slechte beurt gemaakt, zullen ze ongetwijfeld vaker doen.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig wodt de bestelling niet volledig geleverd, dat is enorm balen. Dus zorgvuldig leveren is mijn advies.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was slap, half nat en de doos was compleet ingedeukt. Daarnaast heb ik er een uur op moeten wachten.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle levering en heerlijke gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon gegeten en een extra patatje; lekker vlees maar hele slappe, vette patat. Ik dacht eerst alleen in de kapsalon, maar de losse patat was er net zo aan toe. Bij de bezorging was het cupje pikante saus open gegaan, wat van de buitenkant van de tas zichtbaar was maar het leek de bezorger niet te kunnen schelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier altijd en haal het ook vaak persoonlijk op. Altijd super lekker en snel geleverd! En tot nu toe nog altijd vriendelijke bezorgers. Helaas was er dit keer iets over het hoofd gezien met de bestelling, ik had broodje kip gekregen in plaats van kalfsvlees (jammer). Tja ik had zo'n reuze trek dus maar niet lopen klagen over dat foutje. Verder altijd TOP!

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lees opmerkingen bij bonnetje eens een keer man. Bellen altijd aan terwijl ik aangeef dat er mensen slapen. Bezorgen stelt niks voor man, kan je het op z'n minst goed doen. Laaggeleid volk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was slap en koud En vies

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen duurde iets te lang waardoor de shoarma niet meer warm genoeg was. Voor de rest prima. Ook de het vlees, het broodje, de smaak en de hoeveelheid was prima.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Eten was lekker en salades en sausjes apart verpakt. Prima!

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm.

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en op tijd bezorgt

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet lekker, en bezorgen duurde ruim een uur

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging, lekkere patat en heerlijk broodje side. Echte aanrader??

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet helemaal compleet. De frisdrank zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere döner, lekkere lahmacun. De bestelling was goed op tijd en warm. De knoflooksaus was mild maar smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was een beetje slof, lahmacun leek alsof iemand er op had getrapt, alleen het broodje was nog te doen.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon. Nu rechtstreeks besteld. 1,50 Euro goedkoper dan thuisbezorgd en bijzonder genoeg ook lekkerder

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service! Op tijd bezorgd en goed eten!

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had twee donner kabab besteld. Heel lekker, maar ze hebben het beetja laat bezorgd en patat was ook slap geworden.

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel en tot diep in de macht

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud eten en wel ui op de broodjes maar bij info gezet dit niet te doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling "Antalya Kip" .Patat ver beneden peil. Het was koud en smakeloos. Het vlees was nog redelijk warm en beter op smaak.

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel als altijd

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op een kapsalon en een broodje shoarma die vervolgens ook Nog eens koud aankwamen. Gevraagd om aardappelachijfjea ipv patat, helaas niet gelukt. Beter gewend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat ze de extra info niet hebben gelezen ,deze vertelde ze dat we geen tomaat er tussen moeten maar voor de rest heel lekker hoor

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de salade niet apart bij het eten zit.Nu word het een lauwe hap.De salade word warm en het eten word koud.Salade apart er bij doen dan word het een stuk smakelijker.De smaak van het vlees en patat zijn uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma leek meer op dikke gehaktsliertjes en er was een soort hamburgerbroodje bij ipv een pita broodje.

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging waardoor eten nog warm. Kwaliteit prima en (te) veel! Heerlijk

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza erg lekker en prima optijd geleverd

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk erbij gezet dat ik GEEN champignons op de pizza wou. Toch zaten er veel champignons op de pizza.

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden ☝

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was niet toe gewenst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas meer dan een uur moeten wachten voordat het eten er eindelijk was. Vervolgens waren de dozen van de pizza's doorweekt en de pizza's zelf waren ook slap. Het personeel was zeer onvriendelijk. Voor mij nooit meer Hasret

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best delivery company in groningen!

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groente op de kapsalon was zichtbaar oud, na dit eraf te hebben geschraapt aangekomen bij aangebrand vlees met zonder te overdrijven de friet zo vettig dat het olie er vanaf druppelde. Heb het nog niet aan de hond willen geven. Nooit meer

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu een aantal keer een Venetia besteld waarop elke keer andere ingredienten zitten , de laatste keer met paprika en ui , dit staat toch echt niet op de kaart ,lekkere pizza maar niet uit het boekje

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered 2 drinks and I did not receive them. After a few minutes of eating, I realised that I did not have my drinks so I tried calling Hasret but the line was not working. I ended up loosing my drinks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was niet gaar, er zat een extreem dikke laag kaas op en ik kreeg niet de pizza en saus die ik besteld had. Ik heb er nu, de volgende dag, nog steeds een opgepropt gevoel en maagzuur van.

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een kapsalon met kalf, het gerecht droop van het vet en de kebab was gedeeltelijk aangebrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur wachten en 7 keer bellen zonder gehoor maar naar de zaak toe gegaan om te kijken waar het eten blijft. Zaak gesloten. Na nog eens 2 uur wachten plots terug gebeld door waarschijnlijk een andere vestiging met de boodschap dat er 'een storing was' maar het eten kwam er nu echt aan! Hard gelachen en de bestelling geannuleerd. Benieuwd of en wanneer ik mn geld terug krijg.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zij hebben een van doners vergeten. De telefoonnummer klopte niet. Maar bij de andere winkel, hadden zij geode nummer, en toen was het snel geregeld. Dus prima opgelost, plus een blikje cola als sorry. Foutjes kunne gebeuren maar zij worden snell opgelost. Vlees vind ik lekkerst bij Hasret in Astraat - de originele :-D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2kapsalon besteld eten was niet lekker niet warm geen bestek erin gedaan en de pizza's van de kids was onder de gesmolten kaas abnormaal veel kaas groente en vlees wat op de pizza zit zwemt in de kaas zo erg verschrikkelijk, en dan vraagt de bezorger ook nog om een sigaret omdat k zelf al voor de deur zat te roken nee deel geen sigaret uit en dan wordt ik gevraagd voor kleinigheidje meneer omdat het zo koud is weetje wel hoor k schandalig deze tent

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel tegen: We hadden zonder tomaat gevraagd, overal zat tomaat door! Het eten was niet warm op moment van bezorgen. Teveel ui door de rauwkost en een te dikke laag kaas, jammer! Kip was wel lekker gekruid

, 13-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food and quick delivery!

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paprika was bijna rauw, veel te veel uien en de kaas zat over de toppings vd pizza i.p.v. onder de toppings. Bezorging was heel snel, top.

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben we verdomme voor 30 euro aan eten besteld krijg je letterlijk koude eten en wat niet goed is doorgebakken hartstikke slechte service deze tering zooi tent bah wat een smerige tent is dat dat niet eens kan koken Baklava altyd zo droog kapsalon zo droog en vies

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 broodjes Alanya besteld. We kregen helaas allebei geen feta er op, terwijl dat juist de reden is dat we voor Alanya kiezen. De patat was bovendien erg slof.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was on time. The quality of the pizza was average.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is nooit aangekomen helaas, gebeld maar werd niet opgenomen. Gewacht tot 05:00, (besteld om 02:00) en toen maar hongerig gaan slapen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb niets ontvangen omdat men naar zeggen de bon niet ontvangen heeft. Ik heb wel 4 x gebeld. Ja is onderweg, ja is er zo, oh. Kan de bon niet vinden, ik zal andere filiaal bellen en terug bellen, niet terug gebeld. Ik weer gebeld maar andere filiaal heeft de bon niet. Ik heb geëgd dat ik de bon op mijn computer heb staan en ik kunnen kijken. Al met al niets ontvangen, Ook geen geld die ik per iDEAL betaald heb. Ik heb de bevestiging naar site dist geretourneerd, in de hoop dat zij wel snel en goed reageren.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je moet voor alles extra betalen, maar ze vergeten ook alles wel beetje raar pizza net als altyd koud of de eten is niet goed salades meestal te oud net als baklava verkopen maar ook hard en oud hoofdprijs vraagprijs maar zit altyd. Twee in beetje raar denk dat ik stop k bestel elk week byna nou even afgelopen

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eerder benoemd. Ik bestel 2 broodjes met extra feta kaas en krijg verbrand brood, koud vlees en bijna geen feta. Krijg geen reactie van jullie. Maar was altijd erg tevreden over jullie maar baal van de laatste bestellingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee broodjes besteld. Gevraagd om extra feta kaas. Daarom vind ik die broodjes nl zo lekker. Maar voor de tweede keer bijna geen feta kaas. Vandaag verbrande broodjes en koud vlees. Ik bestel vaak bij jullie maar vin dit wel tegenvaller

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van het eten was zoals gewoonlijk zeer lekker! Maar vond het erg jammer dat het eten koud was, de patat was daardoor zelfs taai geworden...

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd heerlijk eten en netjes bezorgd. Nu was alles bijna koud, brood was nat dus niet lekker. Patat was uit het bakje in de zak gevallen, koud en taai. Voorheen kwam de sla met feta voor op het broodje in een apart bakje dat is veel beter! Ook het gratis blikje drinken niet ontvangen. Kortom erg slecht deze keer. En de servetten zijn ook al wegbezuinigd??

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zou geleverd worden om 17:45 maar kwam pas om 18:45. Het was al bijna koud en ook zat er het gratis blikje frisdrank niet bij. Hier bestel ik dus nooit meer! Ga liever naar Hasret in de a-straat om het zelf op te halen. Daar weet ik zeker dat ik kwaliteit krijg. ( Ben inderdaad nog steeds pissig hierover! ) En als je belt krijg je te horen dat het druk is terwijl er al om 16:30 besteld is. Hier laat ik het bij. Nooit meer bestellen van de Ebbingestraat!

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, maar geen drankje aanwezig

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag om 16.50 eten besteld voor 18.15. Het werd meer dan een kwartier te laat geleverd en de frietjes waren koud. Jammer!

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg slecht!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eén bak met shoarma en één met patat waren open gegaan. Dikke smeerboel in de zak. Verder ook maar weer eens een keer erachter aan gebeld omdat het zo lang duurt. Altijd dezelfde respons, namelijk dat het onderweg is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had scherpe saus erbij besteld maar kreeg knoflook. Rest was oké ????

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd vlot bezorgd. Helaas niet compleet. Sausen klopten niet en er zat geen tzatziki bij

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg bedankt. Was naar mijn wens gemaakt en was super lekker!!

, 24-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aluminiumfolie in het vlees bij spareribs. Verkeerde sauzen meegegeven dan aangegeven

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

slechte kwaliteit hamburger, en erge slechte service als je telefonisch contact opneemt.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hallo, mijn zoon hadden eten besteld bij hasret en laten bezorgen, het eten was koud en was niet te eten . Het eten was niet helemaal gaar . Weet niet of hasret er wat mee doet . Dit is ook nog nooit gebeurd want bestel wel eens vaker bij hun . mijn email is dayory@msn.com. daar kunnen ze contact met me op nemen

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet erg warm ...maar .. het is ook koud buiten

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hasret is wel heel erg smerig wat ik laatste tijden zie tijdens eten bestellen iedereen die eten besteld goed in de eten kijken mensen

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte uitstekend, maar het was allemaal net iets te koud geworden.... Dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur zitten te wachten op de bestelling en de blikjes drinken zijn zoals gewoonlijk weer vergeten.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd eet ik hier mn favo-broodjes! Maar online kon ik geen feta op de broodjes erbij bestellen en als extra opmerking werd er niets mee gedaan. Er zat veel ui op en weinig andere groente die er normaal op zit. De patat was veeeeeel te zout en de bezorging was niet erg snel... jammer!! Het brood was top, maar verder een beetje matig allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en smaakte goed ????

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verschrikkelijk slap, smakelijkloos en sommige stukken pizza waren verbrand. Bij bestelling stond dat we een blikje cola kregen, ik heb 3 pizza besteld en kreeg 1 blikje cola. Doe het dan niet. Heb ook 2 uur moeten wachten op het eten! Dat kan echt niet!

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd van de bestelling bedroeg ruim 1 uur en 3 kwartier. Naar mijn mening veel te lang, maar goed.. kan nog een keer gebeuren. Vervolgens heeft de bezorger het gratis blikje stuk laten vallen, kreeg ik de verkeerde saus geleverd bij mijn broodje kebab. Klamme patat.. het was gewoon niet te eten. Zonde van het geld en voor ons niet weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam een half uur later wat op zich niet erg is, maar daardoor was het eten wel koud geworden. Verder was het een lekker broodje shoarma/kebab

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het erg jammer om een negatieve beoordeling te geven, omdat ik normaal erg graag bij Hasret eet. De eerste keer laten bezorgen was echter niet best. Het duurde anderhalf uur voordat we ons eten hadden. Ook was al het eten al klef en koud. Verder miste de rijst en cola die we besteld hadden.

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange bezorgtijd>1 uur

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur gewacht op ons eten. Niet het fatsoen om je telefonisch te woord te staan, Er wordt opgenomen om vervolgens de turkse radio te beluisteren. Hoe leuk we dit ook vonden hadden we liever informatie gehad over hoe lang we nog moesten wachten op ons eten. Uiteindelijk naar de MC Donald's gegaan na bijna te zijn uitgehongerd. Doe jezelf een plezier en betaal nooit via IDEAL omdat je niet weet of je uberhaupt je bestelling krijgt of ga lekker naar de concurrent. Kusjes Daniel

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als we bestellen, bestellen we bij jullie, maar gisteren was een ramp! Eerst anderhalf uur gewacht op de bestelling, toen het aankwam was de patat al koud en slap, de pizza koud en knoeter hard en het broodje kebab was ook al lauw! Heel vaak proberen te bellen maar er werd niet opgenomen!

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was te laat

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb zonder spaanse pepers besteld maar zit er helemaal vol mee

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere snelle service, jammer dat alleen broodje beetje nat was maar dat heb je eenmaal met condense. Verder lekker eten en ook de vraag om de groenten apart bij te doen is aan voldaan. Top service

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 smakelijke pizza s maar niet die ik besteld had

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere bakjes knoflook besteld niet gekregen.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb meer dan een uur moeten wachten op mn bestelling; achteraan gebeld ja sorry het is erg druk. Misschien de volgende x vooraf bellen en doorgeven dat het iets langer duurt??

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was erg onverzorgd, terwijl ik met broodje shoarma ging eten moest ik er steeds aan denken of hij mijn eten ook ingepakt (en dus ook aangeraakt had ) , en vond dit geen lekker idee

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supah toll geil klasse

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zo'n slechte kapsalon gehad als vanavond...na het bestellen duurde het maar 18 minuten tot levering....vond het al verdacht snel. De salade was alsof het gekookt was...patat helemaal zacht en doordrenkt met knoflook saus... In een woord RANZIG! Erg jammer want eerder was het juist goed...ga er niet weer bestellen...heb de hele rommel zo in de vuilnisbak gegooid.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde meer dan een uur voordat het bezorgd was, en de Hasret werkt dan niet met kortingen, dus duurde veel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet te vreten Vet slof gewoon vies

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2x pikante saus besteld maar kregen in plaats daarvan knoflook saus. Ook zijn ze de gratis cola vergeten.

, 17-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geen cola gehad bij mijn aanbiedings menu

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakt wel lekker, Alleen ik heb 2 x online bestelling geplaatst, beide bestellingen heb ik bij 'opmerkingen' aangegeven Dat ik geen ui en augurk wou. Maar toch kreeg ik bij mijn bestellingen met augurk en ui, wat ik dus thuis weer eruit moest halen... Verder was het wel lekker en bezorgd op tijd Ik hoop dat hasret voortaan wel de'opmerkingen' lezen, om de wensen van de klant serieuzer aannemen en de wensen aanbieden. Vergeet het niet, goede service begint met de wensen van de klant aan de klant, aan te bieden. :)

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor weinig geld!

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lange wachttijd op bezorging, +- 1,5 h voor 3 kapsalons op een door de weekse dag. zeker niet gaan te raden door Hasret eten te laten bezorgen. eten smaakte verder goed

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was erg snel en vriendelijk. Jammer dat de kwaliteit van het eten wat tegenviel. We hadden Lavas Durum Patat Kip en een Dönerbox patat. De inhoud was enigszins koud. De frietjes waren erg slap, wel lekker gekruid en niet te vet. Anders dan we tot nu toe gewend zijn van Hasret.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen feta in de Hasret lahmacun en de pizza margharita was heel erg klein. Is wel eens beter geweest! De bezorging was vriendelijk en snel.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was naar wens. Alleenn toen ik gebeld om te vragen hoe lang mijn bestelling duurde, ben ik in het wacht gezet en ze zijn vergeten en heb 20 min gwacht maar kreeg ik niemamd meer aan de lijn. En heb opgehangen.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1uurtje en 45minuten op kapsalon gewacht. Was wel lekker. Maar niet warm genoeg. Baklava nep! Bijna geen echte noten veeel te veel nep honing. Rode Fernández besteld groen gekregen.

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel jammer maar kreeg niet geleverd wat ik besteld had, de salade ontbrak. Ook had ik patat besteld en kreeg ik aardappelschijfjes (slap en vet), over de falafel zal ik mijn mening maar niet geven.... :s

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangebrande broodjes!!! Gewoon zwart!!! En dan gaan ze de zwarte gedeelte eraf proberen te schrapen! Fuck die shit!!! bij hun haal ik nooit meer eten! Bezorging traag en eten smaakt kak!

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk, niet snel, maar lekker eten.

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heel goed

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 18.34 met verzoek om rond 19.15 te bezorgen. Om 20.00 stond de bezorger uiteindelijk voor de deur. Ik begrijp dat het druk was maar geef dit dan aan via sms of email zodat de klant weet waar hij aan toe is. Broodje was lekker zoals altijd :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur gewacht op mijn eten, komt vervolgens een bezorger in trainingspak mijn bestelling brengen. Niet echt visitekaartje lijkt mij. Had aangegeven in me bestelling geen tomaat, helaas toch tomaat in mijn bestelling. En mijn knoflooksaus was niet meegeleverd. Cola zero besteld.. krijg vervolgens gewone cola.

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het altijd lekker. De patat was nu slap. Ze hadden het erg druk. Hoop dat het volgende keer weer goed is en dat de bezorging weer binnen een uur is

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een uur en pizza was volgens mij een of andere kant en klare bodem.. Bij hasret rademarkt is het altijd super lekker maar als ik laat bezorgen is de kwaliteit ineens veel minder. Pizza zag er ook anders uit.. Niet met de hand gedaan daar is die veel te mooi rond voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd bijna een uur na bestelling bezorgd. Het eten was wel warm, maar daar was alles mee gezegd. De döner was te gekruid, de patat/aardappeltjes waren super slof en er lag bijna meer ui dan vlees op de kapsalon. De volgende keer bestel ik ergens anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na twee uur gewacht te hebben op het eten, bleek het niet compleet en steenkoud, dus hebben wij het weer meegegeven aan de bezorger, die ons doorverwees om te bellen met de zaak. Echter was deze meneer van mening dat het onze schuld was dat het eten koud was en heeft me nog voor iets uitgemaakt, waar ik het bestaan niet eens van af weet.. Naar mijn 24 euro kan ik fluiten, aangezien ik online betaald heb en ze nu niet meer telefonisch bereikbaar zijn. Dit zijn gewoon oplichters!..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie!!!!

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonde van het geld. Patat was koud, broodjes waren helemaal nat. 3 blikjes drinken besteld en maar 2 gekregen. Bezorging duurde twee uur, telefoon werd niet opgenomen. Snap dat het druk is maar na 1,5 uur wil ik toch wel weten waar mijn eten blijft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is nooit aan gekomen. Ook is er niet gebelt na 1 uur!!! Het is eigenlijk geen ster waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamscotteltjes waren wat smaakloos en de aardappelschijfjes wat slap

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, spare ribs en aardappelschijven nog lekker warm.

, 10-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 1e pizza was minder. Goed opgelost

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2x knoflooksaus besteld en de extra saus ook betaald, maar slechts 1x ontvangen

, 03-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 hour until delivery, no sense of how to treat customers.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten maar 2 uur wachten op bezorging en je krijgt geen trek meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling gedaan voor 18.00 uur, aangezien we met pauze zitten op het werk is tijd belangrijk, bestelling kwam om 17.45 uur dus te vroeg. Tevens een broodje tekort. bestelling uiteindelijk om 18.15 weer compleet. Niet echt blij hierover dus. 0653871803. Kwalitiet broodje was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud.

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!! Pizza top, spare ribs mmmmmmmmm en ook de kapsalon smullen. Prima levering. We gaan zeker weten vaker bestellen. O ja, baklava moet je zeker proberen.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit ging helaas mis. Geen mogelijkheid om aan te vinken welke vestiging je gebruikt om af te halen (via de site), daarna geen mogelijkheid om bij de dichtstbijzijnde Hasret-locatie alsnog de bestelling op te halen. Zeer negatieve reactie van de verkoper op de eerste locatie, daarna naar de andere locatie gelopen en iets positiever geholpen, daarna uiteindelijk een licht koude maaltijd opgehaald aan de andere kant van de stad bij een medewerker die nauwelijks begreep wat er aan de hand was. Je krijgt niet het idee dat je bestelt bij Hasret, terwijl ik toch echt op hasret-groningen.nl bestelde. Het is overduidelijk dat de medewerkers geen flauw idee hebben hoe bestelling online worden verwerkt.

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was slecht Koude slappe patat en vlees we haddden zonder uien besteld maar wederom weer met uien bezorgd de knoflooksaus was dun als water bezorging duurde een uur en een kwartier en toen we belden over de klachten waren ze niet bereid om de gewenste bestelling om andere te brengen voor nooit meer hasret

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling was helaas lauw, moest het eerst opwarmen in de oven!!!

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 1,5 uur voordat het geleverd werd. Echter was de bestelling niet compleet en het eten was koud. Nadat ik heb gebeld duurde het een uur voordat de shoarma schotel alsnog werd bezorgd en ook deze was niet echt warm te noemen. Het was zeer teleurstellend!!

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

broodjes waren gedeeltelijk zwart

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 kapsalon besteld. 1 met sambal. De sambal nooit gekregen, stond wel op het bonnetje. Was wel warm, maar de patat was slap en aangebrand ook waren het slechte stukjes vlees, erg klein en vettig. De vorige keren was het vele malen beter. Dit keer was het geen goeie... In de toekomst geen kapsalon meer, hopelijk blijven de broodjes wel goed. Erg jammer

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had om 19.15 een broodje doner en een lahmacun doner besteld. Ze kwamen pas na 1 uur en 45 min. De broodjes waren lauw en de doner in de lahmacun was niet te vinden. Jammer hoor.

, 25-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima maar de bezorging liet te wensen over.Anderhalf uur wachten is te lang. M.vr.gr. Siebo Staal

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al het beleg was van pizza geschoven, mooie foto van gemaakt. fanta was vergeten en het broodje heb ik niet opgegeten omdat die naar dreft ofzo smaakte. feta misschien verrot!? nietvoor herhaling vatbaar!!!

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet super snel bezorgd. De kapsalon was ook niet meer warm.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een hele snelle bezorging. Bedankt Hasret, tot een volgende keer.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom ""Heerlijk""

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een uurtje moeten wachten,maar het was zeker de moeite waard.heerlijk eten en een nette,vriendelijke bezorger

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goeie kapsalon!

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was slap lauw en lag op een hoopje kapsalon was ook niet echt warm en bijna 2uur moeten wachten beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering duurde bijna 1,5 uur. Er worden geen bezorgkosten, maar wel €1,00 transactiekosten in rekening gebracht. Bezorger vroeg om nog een euro (niet betaald, zou niet weten waarvoor?) en het blikje frisdrank zat er niet bij. Eten was oke, maar niet erg warm.

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam al vrij snel en alles was nog echt lekker warm. Echt lekkere patatten en een goed broodje kebab (riant belegd met vlees salade etc.) en de prijs was hartstikke redelijk zeker voor wat ik er voor kreeg. Wat betreft de bezorging: gewoon prima in orde. Een aardige vriendelijke bezorger en het was er dus snel. Als ik weer zin heb in kebab zou ik zeker weer hier bestellen!

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend snel geleverd, warm, mals en heerlijk van smaak. Super!

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en altijd lekker????????

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super chill! Lekker veel kaas :D

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is al de 2e keer dat er niet bezorgt wordt of pas na 2 uur . Telefonisch niet tot slecht bereikbaar . Het eten is goed daar heb ik geen klachten over maar het bezorgen is een drama

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had twee broodjes met patat besteld. Eten was erg koud. Patat niet meer eetbaar, dus weggegooid. Jammer, want broodje smaakte wel erg goed en patat was wel lekker gekruid.

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik zou graag willen weten hoe lang bezorgen duurt en meer saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste de tzatziki, had hier wel voor betaald.

, 19-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee frisdrank in orderlijst op de website vermeldt tijdens bestelling, echter in bevestigingsemail maar één genoemd en ook maar éên geleverd. Kreeg bij navraag via telefoon te horen dat ik in het vervolg bij commentaar moet vermelden dat ik ook daadwerkelijk ALLEBEI van die twee drankjes wil hebben ... WT*?! Geleverde voedsel verder prima kwaliteit.

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ruim 1,5 uur. Het was niet zo warm meer, kwaliteit was oké. Op vriendelijkheid wordt het hoogst gescoord :)

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza doner heeft heerlijk gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

i always go to hasret for my falafel and fries and its always good. this time i decided to order home and it was horrible. i live in the same steeet and usually it takes 5-10minutes to make it but i waited 30min to arrive, so im assuming the food was made and left there for half an hour because the falafel was soggy and the fries were soft! dont recommend for delivery, only pickup!

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer 2 uur op het eten moeten wachten. Bij bezorging was het eten koud! Ik bestel niet meer bij hasret.

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza leek erg lekker te smaken, vervolgens met een vriend nog de hele avond last van buikpijn gehad... Pizza werd overigens na 1,5 uur pas bezorgd!

, 06-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn complimenten, had rekening gehouden met vertraging ivm gladheid, niet voor niets code ROOD. Het eten was voortreffelijk, 40 seconden opwarmen in de magnetron darna lekker bikkelen.

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2,5 uur was mijn bestelling er, dit is voor mij veel te laat. Mijn bestelling was compleet, en redelijk warm vandaar de drie sterren op kwaliteit.

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slappe patat, eten lauw. Drinken er niet bij bezorgd, na telefonisch contact we goed opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben een uur en een kwartier op het eten gewacht. Om daarna koud eten op te eten! Kwaliteit in het restaurant is 10 maal beter. Dit was afgeraffeld werk! Geen sla bijvoorbeeld tussen het broodje..

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud toen het bezorgt werd. Turksbroodje was niet te eten .

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uren moeten wachten op m'n eten...

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer duurt de bezorging op zaterdag meer dan anderhalf uur. Dit komt door drukte, wat begrijpelijk is, maar dan is het verstandig dit actief te communiceren. Voor mijn gebied betaal ik sowieso al €1,50 extra, daar verwacht ik dan meer van.

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet heel warm meer En de eter tijd was ruim een uur

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte boel. Had een Mixed Grill besteld wat zou moeten bestaan uit merguezworst en kebabsvlees, naast dat ik 1.5 UUR op mijn bestelling heb moeten wachten hebben ze me ook nog het verkeerde gegeven. Ik kreeg een bak koud friet met kebabsvlees en Turks worst. Na gebeld te hebben willen ze mij wijs maken dat Turks worst merguezworst is, terwijl beide totaal verschillend zijn. Ook werd mij verteld dat ze niks voor mij konden betekenen. Zeker niet voor herhaling vatbaar.

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit grote portie's . Zeer lekker en goed bereid .

, 16-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg laat bezorgd, er miste een pizza en het was niet erg lekker.

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en zeer snel bezorgt ondanks het weer waar de jongens door heen moesten komen top dank jullie wel

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas. Was mijn bestelling koud en het vlees was droog te doorbakken. Ik had 3 broodje besteld waarvan 1 zonder ui stond wel op de bon maar alle 3 broodjes hadden toch ui. Eerste keer niet tevreden voorheen eerder bij jullie besteld was alles dikke prima :-)

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat wij bestelden, en helaas weer niet helemaal tevreden. Vorige keer (zie review 02/11) zat er helaas de bestelde en betaalde mixsalade er niet bij en nu miste ik 1 van de 2 blikjes. Ook was het eten weer een beetje koud.

, 08-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, geweldige porties, uitstekende bezorging.

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmm jammie

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben bijna 2 uren gewacht op de bezorging. Verder was de friet matig. Twee keer gebeld, het was erg druk werd aangegeven. Bezorger was wel erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde broodjes en geen cola erbij

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede broodjes alleen jammer dat ik weer de verkeerde saus meegeleverd kreeg... En dat broodjes waren koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en een kwartier wachten op je eten vond ik veel te lang. En daarnaast had ik een dubbel cheeseburger burger besteld en heb een verbrand broodje gehad zonder kaas. Gek om het dan cheeseburger te noemen. Heel teleurstellend dit! Bestel vaker en eigenlijk nooit problemen maar deze bestaat echt een ramp.

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had pittige spareribs besteld, heerlijk gewoon alleen jammer dat de aardappelen koud/lauw waren.

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas anderhalf uur op mijn eten moeten wachten.

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes falafel echt super, en heerlijke saus erbij ! Pittige saus en knoflooksaus zijn mijn favoriet. Baklava ook heerlijk van smaak, de salade vond ik iets minder, en beetje aan de dure kant. (De salade van 5euro gekozen).

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna twee en een half uur voordat de bezorger er eindelijk was, de pizza was lauw en klef en de telefoon werd onbeleefd geantwoord.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we bij Hasret bestelden. Het eten was goed en lekker maar een beetje koud. Helaas zat de bestelde en betaalde mix-salade er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.09 besteld 18.27 geleverd bij opmerkingen gezet zeker geen uien of groenten wat krijg je alles er op beetje slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een keer besteld bij hasret omdat ze altijd goed waren qua kwaliteit. Echter heb ik 2 uren moeten wachten....... Dit kan echt niet. De gerechten die ik besteld had waren een patat met, broodje donner kip en lamachun kip. De patat was koud en slap en super vet. Het broodje donner kip daarvan was het broodje slap en verzadigd met vet en het vlees was echt niet goed en de groeten waren niet vers. Voor de lamachun donner geldt hetzelfde. Hasret was altijd wel goed en kom er al jaren. Maar naar deze bestelling zal ik geen gebruik meer maken van Hasret. Wellicht enkel nog een keer wanneer ik ladderzat ben tijdens het stappen maar anders absoluut niet meer. Wanneer je 5x achter je eten aan moet bellen en dan vervolgens bagger krijgt dan vind ik dat je je moet schamen als horeca onderneming. Dus mijn advies is niet bestellen want Hasret is qua kwaliteit zwaar achter uit gegaan en qua bezorgtijd 2 uren moeten wachten! !!! Qua cijfer een 2!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke en snelle bezorging. Heerlijk gegeten! Enig minpuntje was wat slappe patat.

, 26-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er na 2 uur nadat ik de bestelling had geplaatst. Het eten was lauw. Er was een gedeelte van de bestelling vergeten. Dat zou z.s.m. alsnog worden bezorgd. Na 3 kwartier geen bezorging. Weer gebeld. Zou binnen 10 minuten bezorgd worden. Dat werd een kwartier. Vooral de toon van de medewerkster aan de telefoon was erg vervelend. Bijdehante opmerkingen. Slechte service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben anderhalf uur op het eten moeten wachten

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, maar het duurde veels te lang . Meer dan een uur. Voor de kwaliteit zou ik het weer bestellen, maar dan moet het sneller geleverd.

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima broodjes, snel bezorgd

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een Falafelschotel en een Pizza Quatro Formaggi besteld. De falafelschotel smaakte prima maar de Quatro formaggi pizza heb ik weggedaan zat een raar smaakje aan. Hou van kaas maar dit was de eerste keer dat ik een Quatro formaggi niet lekker vond en hem zelfs heb weggegooid na één punt gehad te hebben. Maar kan best zijn dat andere mensen hem heerlijk vinden maar mijn smaak was het niet, verre van dat zelfs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: te veel kaas, wat het echt minder lekker maakte. Bezorging: bijna een uur te laat. Hasret zelf is vrijwel onbereikbaar als je ze wil bellen, en als je ze dan eindelijk aan de telefoon hebt krijg je ten eerste geen excuses en ten tweede word je afgescheept met een "het is onderweg mevrouw".

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 2 schotels besteld, 1 van de schotels zat onder het vet. Het tasje waar de schotels in zat, zat ook helemaal onder het vet. De schotels waren beide lauw. Jammer anders, was het best lekker geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde langer dan een uur voor het eten er was. Daarnaast was het eten ook nog koud. Lekker joh.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel het eten altijd goed smaakt ben ik toch wel teleurgesteld, al 2 keer is het eten gewoon koud aangekomen. Zeer jammer.

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar er zat knoflook saus bij ipv pittige/sambal. Ik dacht eens een andere saus te proberen, maar dat werd m dus niet :p

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de gratis cola was er niet bij bezorgd, en de bezorging duurder iets langer als een uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 bestelwensen niet goed: verkeerde saus, verkeerd drinken en verkeerd ingrediënt

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja hoor heel lekker

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sommige punten van onze pizza lagen dubbelgevouwen of op de kop in de doos.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed en lekker gevuld broodje gewoon onze vaste bestel adres ook de pizza was heerlijk en wederom goed gevuld kortom aanrader.

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft erg lang op zichlaten wachten en de aardappelen/patatjes waren zacht.

, 15-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten op bestelling. Voorheen waren ze beter.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waardeloos, patat was niet te eten en beloofde gratis cola zat er niet bij.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was op sommige plekjes een beetje aangebrand. Misschien door het nog in de oven plaatsen? Jammer. Verder was de smaak heeeeerlijj!

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm bij aankomst.

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, hoewel de aanbieding vergeten was. een drankje naar keuze. maar goed, 1 blikje cola minder dan maar. :)

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet niet wat het was, misschien omdat op dat moment Nederland-Turkije was op tv, maar de bestelling duurde 2 uur en patat was slap. Ook was de bestelling niet helemaal in orde (broodje alleen vlees, maar bevat groente) en een blikje drinken te weinig. Dit wordt het laatste keer dat ik Hasret online gaat bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, binnen twintig minuten heerlijk aan de pizza! :)

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde erg lang, patat was ook koud. Het broodje was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb langer dan een uur moeten wachten op mijn bestelling, dit vond ik nog niet eens zo erg. Maar toen ik mijn eten kreeg lag de knoflooksaus door de hele tas heen, de patat was heel erg slap, ik had doorgegeven GEEN ui, ik kreeg een lading ui op mijn broodje en alles was koud. Mijn dochtertje van 3 zou dat eten ook krijgen voor haar heb ik snel wat anders klaar moeten maken. NOOIT MEER.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.